Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Mergi într-o drumeție la vulcanul Arenal și relaxează-te în izvoarele termale Tabacon

Mergi într-o drumeție la vulcanul Arenal și relaxează-te în izvoarele termale Tabacon

65 Reviews

San Jose / Costa Rica

Durată: 13 ore

Furnizor:

Viator

De la 120

Scurtă descriere:

Găsește-ți fericirea în această experiență clasică în Costa Rica, ce combină o doză de aventură pitorească și momente de relaxare! În această excursie de o zi din San Jose, vizitează vulcanul activ Arenal și explorează poalele sale într-o drumeție ghidată în natură. Apoi, bucură-te de o baie în varietatea de piscine naturale cu apă caldă, la izvoarele termale Tabacón. Turul include, de asemenea, o oprire la orașul meșteșugăresc Sarchí, precum și un prânz și o cină delicioase.

Repere:

  • Excursie de o zi din San Jose la vulcanul Arenal și la izvoarele termale Tabacón;
  • Cumpără obiecte artizanale din piele și din lemn în orașul Sarchí;
  • Bucură-te de priveliștile vulcanului Arenal în timp ce servești prânzul în La Fortuna;
  • Uită-te după lavă, fă poze cu vulcanul și admiră lacul Arenal, la Arenal 1968;
  • Încearcă toate piscinele termale, de la cele calde la cele fierbinți, la Tabacón Grand Spa Thermal Resort;
  • Prânzul și cina sunt incluse;
  • Tur în grup mic, limitat la 20 de persoane.

La ce să te aștepți:

Descoperă de ce atât de mulți turiști se adună la Arenal pentru a se relaxa și a admira peisajul maiestuos. Turul tău de o zi începe cu preluarea dimineața devreme de la hotelul tău din San Jose cu un microbuz confortabil. După o călătorie de 35 de minute, oprește-te pentru puțin timp în orașul Sarchí, unde meșteșugarii confecționează, de generații, obiecte tradiționale și căruțe din lemn pictate în culori strălucitoare.

Continuă încă două ore și jumătate spre orașul La Fortuna, unde te bucuri de un prânz costarican tipic la un restaurant local, cu priviri magnifice spre vulcanul Arenal din apropiere. Apoi, pregătește-te de aventură în timp ce te îndrepți spre parcul Național Arenal, pentru o drumeție la baza conului vulcanic. Mergi de-a lungul unui sistem de cărări cunoscut ca Mirador Arenal 1968, numit după ultimul an în care a avut loc o erupție majoră a vulcanului.

Arenal este considerat unul dintre cei mai activi vulcani din emisfera vestică și emite constant fum și șuvoaie de lavă din craterul său ce bolborosește. Trebuie să știi că traseele sunt atent verificate pentru siguranța vizitatorilor. De-a lungul drumeției, bucură-te de aspectele diferite ale vârfului vulcanului și află despre istoria și geologia zonei.

Apoi, este timpul să te relaxezi la renumitul resort cu ape termale Tabacón. Petrece-ți după-amiaza scufundat în piscinele naturale termale, a căror temperatură variază de la 25 la 38°C. Descoperi aici mici piscine izolate și lagune mai mari, cu ape ce cad în cascadă, toate înconjurate de un peisaj tropical luxuriant. Bucură-te în jur de trei ore și jumătate petrecute la spa.

Când vine timpul cinei, savurează preparatele delicioase de la bufetul resortului și adâncește-te în atmosfera romantică dată de aburii care se ridică din piscine și de priveliștile vulcanului din apropiere, sub cerul înstelat. Relaxează-te în starea de beatitudine care te-a cuprins, de-a lungul călătoriei de întoarcere spre San jose, unde ești lăsat la hotel.

Vezi și alte experiențe din San Jose

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.