Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Descoperă pădurea tropicală într-o experiență cu o telegondolă, în Parcul Național Braulio Carrillo

Descoperă pădurea tropicală într-o experiență cu o telegondolă, în Parcul Național Braulio Carrillo

44 Reviews

San Jose / Costa Rica

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 88

Scurtă descriere:

Descoperă pădurea tropicală din Costa Rica dintr-o perspectivă unică, din bolta copacilor, într-o călătorie cu telegondola. Însoțit de un ghid expert, aluneci printre coroanele copacilor în Parcul Național Braulio Carrillo, unde ai ocazia să vezi animale și plante native uimitoare. Transportul dus-întors de la hotelul tău din San Jose și un prânz tradițional sunt incluse.

Repere:

  • Tur cu gondola în bolta copacilor pădurii tropicale;
  • Vezi diverse păsări, animale și plante, în timp ce mergi la pas prin pădurea tropcială;
  • Află despre diversitatea pădurilor tropicale din Costa Rica de la ghidul tău bilingv;
  • Prânzul este inclus;
  • Transfer dus-întors de la hotel.

La ce să te aștepți:

Ecosistemul extrem de divers al Parcului Național Braulio Carrillo îl face o destinație fantastică pentru o explorare a magicei păduri tropicale din Costa Rica. Un ghid bilingv te ia de la hotelul tău din San Jose pentru o călătorie de aproximativ o oră spre parc.

Mai întâi, explorezi peisajul tropical de la nivelul solului într-o plimbare ghidată prin natură. Apoi, urci la bordul uneia dintre cabinele securizate ale telegondolei pentru a-ți începe călătoria de 70 de minute. Ai parte de o privire de aproape a incredibilei biodiversități de la fiecare nivel al pădurii.

Alunecă peste grădinile și peste vegetația luxuriantă în timp ce ghidul tău scoate în evidență speciile de plante native. Fii atent și pregătește-ți aparatul de fotografiat pentru a surprinde multele animale care populează parcul, inclusiv leneși de copac, maimuțe, păsări colorate, șerpi și multe altele.

Din nou la nivelul solului, bucură-te de un prânz tradițional delicios înconjurat de frumusețea junglei. Apoi ești transferat înapoi la hotelul tău din San Jose.

 

Vezi și alte experiențe din San Jose

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.