Acasa Experiențe de călătorie Activități de apă Fă o croazieră spre paradisul tropical din Insula Tortuga, unde înoți, faci snorkeling și iei prânzul

Fă o croazieră spre paradisul tropical din Insula Tortuga, unde înoți, faci snorkeling și iei prânzul

45 Reviews

San Jose / Costa Rica

Durată: 12 ore

Furnizor:

Viator

De la 103

Scurtă descriere:

Navighează spre paradisul tropical al insulei Tortuga! În această excursie de o zi din San Jose, bucură-te de o croazieră, traversând golful Nicoya, spre plajele cu nisip alb și spre apele acvamarine ale acestei insule desprinse dintr-o carte poștală. Absoarbe soarele la plajă, fă snorkeling printre peștii tropicali sau explorează cărările forestiere ale insulei, într-o escapadă memorabilă. Savurează un prânz delicios pe malul mării și relaxează-te în timpul călătoriei dus-întors de la hotelul tău din San Jose.

Repere:

  • Excursie de o zi spre insula Tortuga, cu un ghid local, din San Jose;
  • Uită-te după delfini, păsări marine și după viața acvatică în timpul croazierei cu barca prin golful Nicoya;
  • Bucură-te de câteva ore plăcute, pentru a te adânci în frumusețea insulei;
  • Explorează traseele de drumeție sau înoată în apele calme ale mării ce înconjoară insula Tortuga;
  • Fă snorkeling, mergi într-o cursă pe ape cu o ambarcațiune în formă de banană sau vâslește într-un caiac de-a lungul coastei (fiecare activitate la costuri suplimentare);
  • Savurează un prânz delicios servit pe plajă;
  • Transport dus-întors de la hotelul tău din San Jose.

La ce să te aștepți:

Creează-ți propria zi în paradis într-o escapadă de o zi spre insula Tortuga. Fii pregătit pentru a fi preluat dimineața devreme de la hotelul tău din San Jose, pentru a te bucura de mai multe aventuri. rRelaxează-te pe parcursul călătoriei pitorești de o oră și jumătate spre coasta Pacificului, și satisfă-ți pofta cu o gustare luată la bordul autovehiculului.

În orașul Puntarenas de pe litoral, urcă la bordul unei ambarcațiuni și relaxează-te pe puntea spațioasă în timpul croazierei de două ore spre insula Tortuga. Simte briza tropicală răcoritoare și admiră țărmul verde și apele acvamarin ale golfului Nicoya. Uită-te după delfini și alte animale marine de-a lungul drumului.

De îndată ce ai ajuns la mal, ziua este a ta pentru a ți-o petrece așa cum dorești. Relaxează-te și stai la soare pe plajele albe ale insulei sau aventurează-te în apele de cristal, pentru a înota. Echipament pentru snorkeling, caiace și bărci tip banană pot fi toate închiriate pentru o mică taxă. De asemenea, poți merge spre interiorul insulei pentru a explora cărările naturale la umbra copacilor și să-ți încerci norocul pentru a surprinde flora și fauna sălbatice.

Când ești pregătit pentru prânz, bucură-te de de un bufet gourmet pe plajă,preparat de ghidul tău. Savurează o selecție de salate proaspete, pui și pește la grătar, cu garnituri ca orez, legume sotate și fructe proaspete. Potolește-ți setea cu apă, vin sau cu o cafea aromată costaricană. Intră în spiritul de la tropice în timp ce muzicieni locali fac să răsune insula.

După aproximativ cinci ore petrecute pe insulă, întoarce-te la barcă și relaxează-te în timpul călătoriei de întoarcere spre Puntarenas. De aici ești preluat cu autocarul înapoi spre San Jose și ești lăsat la hotel, seara.

Vezi și alte experiențe din San Jose

Activități de apă

Fie că e vorba de croaziere sau de scufundări, sunt unele destinații aflate pe apă către care călătorii migrează tocmai cuprinși de mirajul unor experiențe ce au legătură cu apa. În locurile în care aceasta te îmbie, pur și simplu, să vii, mai ales aflat într-un travel mood activ, alege dintre multele opțiuni care celebrează toate formele în care apa se găsește în natură.

Știi că vrei să plonjezi în cascade, să faci snorkeling într-o mare tropicală sau să navighezi pe cursul liniștit al unui fluviu ce străbate un oraș – am ales pentru tine activitățile care îți vor plăcea, în funcție de locul pe care îl explorezi.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.