Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Fă rafting pe râul Pacuare și admiră pădurea tropicală în această aventură

Fă rafting pe râul Pacuare și admiră pădurea tropicală în această aventură

32 Reviews

San Jose / Costa Rica

Durată: 11 ore

Furnizor:

Viator

De la 86

Scurtă descriere:

Testează-ți abilitățile de vâslire în această experiență senzațională de rafting de-a lungul superbului râu Pacuare din Costa Rica. Un ghid experimentat te ajută să navighezi curenți de nivelurile III și IV prin peisajul luxuriant încântător al pădurii tropicale. Nu este necesară nici o experiență – ia cu tine doar spiritul de aventură și pregătește-te să te uzi în această excursie de o zi din San Jose! Transferul dus-întors de la hotel și un mic dejun și un prânz delicioase sunt incluse.

Repere:

  • Bucură-te de o aventură de rafting pe râul Pacuare;
  • Vezi diverse animale sălbatice, cum ar fi jaguari, maimuțe, leneși de copac, păsări, fluturi și reptile;
  • Micul dejun și prânzul sunt incluse;
  • Transferul dus-întors de la hotel, inclus.

La ce să te aștepți:

Simte valurile de adrenalină în timp ce faci rafting pe curenții învolburați ai râului ce a fost votat printre cele mai bune din lume pentru a practica acest sport. Trecând prin munții Talamanca din Costa Rica, râul acvamarin Pacuare este înconjurat de o pădure tropicală densă, ce găzduiește o varietate incredibilă de animale sălbatice, inclusiv maimuțe, leneși de copac, jaguari și păsări.

Ești preluat dimineața devreme de la hotelul tău din San Jose, pentru o călătorie pitorească spre locul de pornire, unde ghidul tău experimentat îți prezintă un instructaj de siguranță și-ți oferă tot echipamentul necesar. Apoi, experimentează senzațiile alunecării pe curenți de clasele III și IV, înconjurat de frumusețea maiestuoasă a pădurii tropicale.

Ia o pauză pentru un delicios prânz tip bufet pe malul râului. Apoi continuă-ți experiența pe râu, pentru aventura de rafting ce durează în total trei-patru ore, în funcție de nivelul apei și de viteză.

Din nou pe pământ, ai ocazia să te schimbi în haine uscate înainte de călătoria de întoarcere spre San Jose. Bucură-te pe drum de peisajul Parcului Național Braulio Carrillo, în timp ce te relaxezi după aventura extremă.

Vezi și alte experiențe din San Jose

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.