Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Vizitează o plantație de cafea, pădurea tropicală și o cascadă, într-o excursie din San Jose

Vizitează o plantație de cafea, pădurea tropicală și o cascadă, într-o excursie din San Jose

225 Reviews

San Jose / Costa Rica

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 90

Scurtă descriere:

Profită la maximum de vacanța ta în Costa Rica, cu o zi plină de explorări în comorile culturale și naturale ale țării. În acest tur de o zi din San Jose, gustă băutura preferată a localnicilor într-un tur la plantația de cafea Doka Estate. Plimbă-te prin pădurea tropicală și vezi fluturi și păsări colibri la La Paz Waterfall Gardens. Micul dejun și prânzul sunt incluse.

Repere:

  • Excursie de o zi la felurite locații din Costa Rica, pornind din San Jose;
  • Explorează unul dintre cele mai mari observatoare de fluturi la La Paz Waterfall Gardens;
  • Fă un tur la plantația de cafea Doka Estate și gustă cafeaua costaricană de calitate;
  • Micul dejun, prânzul și transferul sunt incluse.

La ce să te aștepți:

După ce ești preluat de dimineață de la hotelul tău din San Jose, pornești în vehiculul dotat cu aer condiționat și iei micul dejun la bord, alături de o cană de cafea costaricană. Continui drumul spre plantația de cafea Doka Estate, unde aceeași familie crește și prăjește cafeaua de generații. Faci un tur al proprietății de 141 de hectare, al cărei sol vulcanic contribuie la creșterea ideală a cafelei. Afli cum sunt cultivate, recoltate și prăjite boabele, și guști o cană din băutura aromată pentru care este celebră plantația.

Apoi, te îndrepți spre La Paz Waterfall Gardens, o rezervație naturală privată cu mile întregi de cărări numai bune de explorat și cu mai mult de 100 de specii de animale ce locuiesc în habitate diferite. Întâlnești unele dintre cele mai mici înaripate ale țării în grădina păsărilor colibri și la observatorul de fluturi, și te apropii de reptilele rezidente la expoziția de broaște și serpentarium. Privești peisajul luxuriant tropical cu o plimbare pe lângă râu, oprindu-te la una dintre multele cascade.

Faci o pauză de prânz cu gastronomie tradițională costaricană, înainte de a merge înapoi spre San Jose, unde ești lăsat la hotel după-amiaza.

Vezi și alte experiențe din San Jose

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.