Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Vizitează Parcul Național Manuel Antonio, cu plajele sale și pădurea tropicală, într-un tur de o zi din San Jose

Vizitează Parcul Național Manuel Antonio, cu plajele sale și pădurea tropicală, într-un tur de o zi din San Jose

77 Reviews

San Jose / Costa Rica

Durată: 12 ore

Furnizor:

Viator

De la 103

Scurtă descriere:

Descoperă una dintre cele mai frumoase plaje din Costa Rica în această excursie de o zi din San Jose către parcul național Manuel Antonio. După călătoria pe coasta Pacificului, sosești la această rezervație protejată, cu pădure tropicală luxuriantă și cu fâșii neatinse de plaje. Relaxează-te pe mal sau explorează jungla într-o plimbare ghidată, unde ai șansa să vezi păsări, leneși, maimuțe și alți rezidenți locali.

Repere:

  • Fă o vizită de o zi la parcul național Manuel Antonio;
  • Bucură-te de o călătorie superbă de-a lungul coastei Pacificului;
  • Relaxează-te pe plajă sau fă o drumeție pe cărările parcului;
  • Urcă până la Cathedral Point ca să vezi panoramele spectaculoase ale Pacificului;
  • Transferul dus-întors de la hotel este inclus.

La ce să te aștepți:

Accesibil doar pe jos, parcul național Manuel Antonio este o rezervație tropicală protejată, cu plaje albe, pădure luxuriantă și ape de turcoaz. Turul tău de o zi în acest paradis tropical începe dimineața devreme, cu preluarea de la hotelul din San Jose, ca să ai parte de cât mai mult timp în parc. Oprește-te pe drum pentru mic dejun și bucură-te de ruta pitorească, pe lângă sate și coasta Pacificului.

Coboară din vehicul la intrarea în parc, lângă portul Quepos. Nici un vehicul nu poate intra în rezervație, pentru a proteja ecosistemele acesteia. Savurează o drumeție ușoară prin pădurea tropicală, până ajungi la plajă. Aici îți poți petrece după-amiaza cum dorești. Relaxează-te la soare, pe nisipul neatins, sau înoată în apele calde și clare ale Pacificului. Plimbă-te pe cont propriu prin junglă, sau alătură-te unui tur ghidat, ca să afli despre biodiversitatea parcului. Pregătește-te să-i întâlnești locuitorii, printre care se numără maimuțe, leneși, păsări tropicale și iguane.

Pune-ți sângele în mișcare cu o urcare spre Cathedral Point, de unde ai parte de perspectiva nestingherită a oceanului, a țărmului și a pădurii. Pleacă din parc înainte de apus și privește un asfințit memorabil peste Pacific, pe drumul de întoarcere către San Jose.

Vezi și alte experiențe din San Jose

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.