Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Descoperă Roma ca un roman, alături de un localnic

Descoperă Roma ca un roman, alături de un localnic

161 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 23

Scurtă descriere:

Când ești în Roma, fă ca romanii, se spune! Dar ce înseamna asta, mai exact? Împreună cu ghidul tău local, mergi într-o călătorie uimitoare în Roma și descoperă adevărata față a orașului!

Repere:

  • Experimentează adevărata Romă;
  • Vizitează cartierul hip Trastevere;
  • Descoperă cultura autentică locală;
  • Mergi pe străzi mai puțin știute cu ghidul tău;
  • Turul include pizza delicioasă și înghețată;
  • Experiență 100% privată.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de Roma cum nu ai mai făcut-o niciodată până acum, în timpul acestui tur privat cu un localnic. Totul se întâmplă exclusiv pentru tine, pentru prietenii sau familia ta. Petrece o zi cu un localnic pe străzi mai puțin umblate și îndrăgostește-te de tot ce are de oferit acest oraș uimitor! Sunt atât de multe de văzut dincolo de Colosseum sau de Panteon! Intră în pielea unui localnic și lasă-te impresionat de piețe frumoase și ascunse, de mici magazine locale, de incredibila artă stradală și de multe altele!

 

Mergi pe străzile pitorești și liniștite ale Romei, departe de mulțimi. Nici nu-ți dai seama că Roma este unul dintre cele mai vizitate orașe din lume în timpul acestei plimbări plăcute! În cele din urmă, poți descoperi cele mai vechi cartiere ale orașului, restaurante și baruri unice, alei tăcute și cultura locală autentică, totul într-un mod liniștit!

 

Și când vine vorba să descoperi Roma ca un localnic, chiar asta se întâmplă! Berării locale, cea mai bună brutărie de pizza din oraș și locurile liniștite în care localnicii vin pentru a scăpa de nebunia orașului! Ghidul tău privat te poartă la toate astea și chiar mai departe. Vrei să faci stânga în loc de dreapta, urmând un traseu pe care ți-ar plăcea să-l descoperi? Doar spune-i ghidului – acest tur poate fi personalizat 100%, ca să corespundă dorințelor tale!

 

Ghizii acestui tur abia așteaptă să-ți arate orașul. Îți vor povesti totul despre arta stradală, îți vor spune întâmplări istorice interesante și îți vor indica cele mai bune baruri și restaurante! Totul în acest tur privat uimitor!

 

Alege-ți ghidul preferat și pregătește-te pentru o zi superbă în Roma, departe de locurile știute!

Vezi și alte experiențe din Roma

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.