Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Mergi într-un tur în Roma Antică împreună cu un ghid local și află lucruri inedite despre principalele obiective turistice

Mergi într-un tur în Roma Antică împreună cu un ghid local și află lucruri inedite despre principalele obiective turistice

1849 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 39

Scurtă descriere:

Vezi ruinele antice romane și multe altele în acest tur în Roma la pas, dimineața sau după-amiaza. Vizitează atracții turistice importante, cum ar fi Colosseum-ul și Forumul Roman, ca să afli despre competițiile notorii dintre gladiatori din timpurile vechi. În plus, oprește-te să faci poze la Fontana di Trevi, printre alte obiective. Dacă dorești o experiență mult mai personalizată, fă un upgrade pentru un tur în grup mic, de maximum 12 persoane.

Repere:

  • Tur Roma antică, ce include principalele obiective tursitice din Roma, condus de un ghid local expert;
  • Explorează primul și al doilea nivel al Colosseum-ului din Roma și află despre luptele cu gladiatori;
  • Admiră ruinele antice ale Forumului Roman;
  • Vezi atracții turistice de top din Roma, ca Panteonul, Fontana di Trevi și Piazza Navona.

La ce să te aștepți:

După ce-ți întâlnești ghidul, turul tău Roma Anrică începe cu intrarea la Colosseum.

Cu ghidul tău expert, explorează primul și al doilea nivel al legendarului amfiteatru, și află lucruri interesante, cum ar fi modul în care erau ocupate locurile, în funcție de clasa socială. De asemenea, auzi despre luptele macabre ale gladiatorilor, principala atracție a Colosseum-ului, ce oferea mulțimilor atât de mult divertisment. Apoi urmează-ți ghidul afară, pentru a te plimba pe străzile din vecinătate, unde se afla cândva centrul comercial și politic al Romei antice.

Îndreaptă-te spre Forumul Roman, unde vezi ruine istorice, ca Templul lui Cezar, și asculți poveștile despre puterea și trădările ce aveau loc în această perioadă din istoria romană. Alte obiective pe care le vezi sunt Arcul lui Septimius Severus, Regia, cu coloanele ei, Scările Gemoniei și Templul lui Vespasian și al lui Titus.

De aici, continuă spre centrul istoric al Romei, ca să vezi renumitele obiective turistice din Roma, ca Fontana di Trevi, Panteonul și Piazza Navona. Admiră cele trei fântâni ale pieței, create de faimosul sculptor baroc Bernini, înainte de a-ți încheia turul aici, locația centrală perfectă de unde poți continua să explorezi Roma pe cont propriu.

Vezi și alte experiențe din Roma

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.