Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Fă un tur în Provence pe urmele lui Van Gogh, la St Remy, Les Baux și Arles

Fă un tur în Provence pe urmele lui Van Gogh, la St Remy, Les Baux și Arles

33 Reviews

Provence / Franta

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 70

Scurtă descriere:

Descoperă minunata lume a lui Van Gogh în acest tur de o jumătate de zi în Provence, cu plecare din Avignon. Călătorește spre situl antic roman din Saint-Rémy-de-Provence și spre satul medieval Les Baux de Provence, pentru a explora atracțiile importante, ca Biserica St Vincent, Hôtel des Porcelets și ruinele castelului medieval din Baux. Încheie-ți turul pe frumosul litoral din Arles – un oraș listat în patrimoniul UNESCO, ce l-a inspirat pe Van Gogh să creeze unele dintre cele mai faimoase lucrări ale sale.

Repere:

  • Tur de patru-cinci ore în regiunea provensală unde a trăit Van Gogh, din Avignon;
  • Mergi pe urmele lui Vincent Van Gogh împreună cu ghidul tău;
  • Descoperă ruinele romane din Saint-Rémy-de-Provence;
  • Explorează satul medieval Les Baux de Provence și orașul Arles, inclus în patrimoniul UNESCO;
  • Bucură-te de timp liber pentru a explora în ritmul tău;
  • Turul include clătoria dus-întors din Avignon;
  • Tur în grup mic, ce asigură o experiență mult mai personalizată.

La ce să te aștepți:

Turul tău istoric și de artă în Provence începe de la hotelul tău din Avignon, de unde ești preluat cu microbuzul, dimineața sau după-amiaza. De-a lungul celor patru-cinci ore, mergi pe urmele faimosului artist Vincent Van Gogh, unui dintre cei mai apreciați pictori din lume.

 

Prima oprire este la situl antic din Saint-Rémy-de-Provence, pentru a vedea „ Les Antiques“, un monument funerar și un arc de triumf, înconjurate de măslini și chiparoși. Aflat în vecinătatea spitalului Saint-Paul-de-Mausole, unde Van Gogh a fost internat, acest loc a devenit un subiect natural pentru pictor. După ce vezi ruinele, mergi într-un tur opțional, pe propria cheltuială, la spitalul unde Van Gogh a realizat seria „Lanuri de grâu“.

 

Apoi îndreaptă-te spre Les Baux de Provence, un oraș medieval fortificat aflat în vârful unui deal stâncos din regiunea provensală. În oraș, hoinărește pe străzile pietruite și explorează casele ce datează din secolul al XVI-lea și principalele atracții, cum ar fi Muzeul Santons, Hôtel des Porcelets și Biserica St. Vincent, înainte de a-l părăsi. 

 

Din aprilie 2017, te bucuri de spectacolul audiovizual Carrieres de Lumieres: reproducerile unor picturi faimoase sunt proiectate pe pereții carierei de piatră pe sunetul muzicii. Spectacolul nu are loc între ianuarie și februarie, iar în această perioadă petreci mai mult timp în satul Les Baux.

 

Încheie-ți turul în orașul Arles, listat în Patrimoniul UNESCO. Admiră frumusețea orașului de pe litoral, cunoscut de mulți din faimoasele picturi ale lui Van Gogh La maison jaune și Le jardin de l'hotel Dieu.

Bucură-te de ceva timp liber pentru a te plimba pe străzile arse de soare și vezi locurile din lucrările renumite ale pictorului, cum ar fi Le café de nuit. Turul tău se sfârșește cu transferul la hotelul tău din Avignon.

Vezi și alte experiențe din Provence

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.