Acasa Experiențe de călătorie Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald Zboară cu balonul peste Provence și admiră peisajele răpitoare și lanurile de lavandă

Zboară cu balonul peste Provence și admiră peisajele răpitoare și lanurile de lavandă

Provence / Franta

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 249

Scurtă descriere:

Baza de plecare în zborul cu balonul se află la jumătatea distanței dintre Alpi și Mediterană, la Forcalquier, în Provence. Vino și descoperă acest peisaj ce cuprinde sate cățărate pe dealuri, câmpuri de lavandă, întinderi de salvie sălbatică și alte comori ascunse pe care doar un zbor cu balonul le poate dezvălui. Aceste călătorii cu balonul în Provence au loc doar dimineața, deoarece după amiaza condițiile meteo sunt nefavorabile.

Repere:

  • Bucură-te, din aer, de priveliști fantastice;
  • Petrece o zi departe de agitația și aglomerația din oraș;
  • Pilot calificat și profesionist;
  • Transfer de la un loc de întâlnire central.

La ce să te aștepți:

Vezi și alte experiențe din Provence

Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald

Iubitorii de adrenalină au la îndemână moduri inedite de a cunoaște o destinație nouă. Dar nu e nevoie să fii neapărat un amator de sporturi extreme ca să alegi un astfel de tur la înălțime atunci când te afli într-un travel mood de aventură sau într-un travel mood de evadare.

Oricine poate aprecia sentimentul cu totul și cu totul special pe care îl oferă panorama, de la înălțime, a unui loc. Iar o survolare a acestuia cu avionul sau cu elicopterul, sau balansul lin al unui balon romantic cu aer cald, sunt experiențe de neuitat. Unde mai pui că nu ai parte de o astfel de perspectivă din nici un alt punct al destinației.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.