Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Mergi la Cassis la faimoasele Calanques, într-un tur intim de jumătate de zi

Mergi la Cassis la faimoasele Calanques, într-un tur intim de jumătate de zi

3 Reviews

Provence / Franta

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 350

Scurtă descriere:

Descoperă o latură diferită a Provence-ului, explorând țărmurile stâncoase, plajele scăldate în soare și formațiunile numite calanques, listate în patrimoniul UNESCO, de la Cassis. Acest tur de 4 ore cu un grup mic pornește din Aix-en-Provence și include timp liber pentru a explora Cassis sau pentru a face o mini-croazieră la calanques (care nu este inclusă în costul turului). Pe drumul înapoi spre Aix-en-Provence, te oprești pentru a descoperi o piață provensală tradițională și să privești peste Mediterana din Cape Canaille, cea mai înaltă faleză a Europei.

Repere:

  • Tur de patru ore spre Cassis, din Aix-en-Provence;
  • Explorează faimosul sat de pescari Cassis;
  • Admiră priveliștile de la Cape Canaille, cea mai înaltă faleză a Europei;
  • Călătorești cu un vehicul confortabil, dotat cu aer condiționat;
  • Turul cu un grup mic asigură o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Cassis este un fermecător sat de pescari aflat la o distanță de 35 de minute cu mașina de Aix-en-Provence. Vei avea timp liber la dispoziție, pentru a vizita locul sau pentru a face o mini-croazieră de 45 de minute către principalele calanques, listate în patrimoniul UNESCO, pe o barcă cu motor.

Apoi, conduci la limitele parcului național și te bucuri de vederi panoramice asupra mării de pe marginea celei mai înalte faleze din Europa, Cape Canaille. Bucură-te de atmosfera unei piețe provensale în zilele de miercuri și vineri. La finalul vizitei, ești condus înapoi în Aix-en-Provence, unde turul se sfârșește.

Vezi și alte experiențe din Provence

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.