Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Fă un tur privat din Lisabona la Obidos, Nazare, Batalha și Fatima, unde vizitezi sanctuarul celebru

Fă un tur privat din Lisabona la Obidos, Nazare, Batalha și Fatima, unde vizitezi sanctuarul celebru

134 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 9 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 94

Scurtă descriere:

Acest tur de o zi te poartă din Lisabona la Óbidos, Nazaré, Batalha și Fátima, cu un microbuz de lux de opt pasageri. Vizitezi mănăstirea Batalha și faimosul sanctuar din Fatima, într-o călătorie în regiunea rurală portugheză.

Repere:

  • Admiră vitraliile mănăstirii Batalha, un sit inclus în patrimoniul UNESCO;
  • Încearcă lichiorul ginjinha, dintr-o cupă de ciocolată – cea mai populară băutură din Óbidos;
  • Vizitează sanctuarul de la Fátima, faimos în lume.

La ce să te aștepți:

Îndreaptă-te, din Lisabona, spre coasta Atlanticului, vizitează romanticul sat Óbidos și vezi importantul sit religios de la Fátima. Această călătorie te poartă printre dealurile regiunii rurale portugheze și pe coastă.

În timp ce călătorești spre Óbidos, ascultă comentariile oferite de ghidul tău expert. Te îndrăgostești de acest sat romantic pe măsură ce admiri arhitectura sa medievală, inclusiv castelul și zidul său fortificat.

Simte briza oceanului în timp ce călătorești de-a lungul coastei Atlanticului, trecând de sate pitorești, ca Foz do Arelho și São Martinho do Porto. În orașul de pescari Nazaré, oprește-te pentru prânz și admiră prveliștile din vârful stâncilor Nazaré.

Apoi, descoperă uimitoarea mănăstire din secolul al XIV-lea, Batalha, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Vezi frumoasele ferestre gotice ale fațadei de vest și admiră arta vitraliilor în interior, ce înfățișează Vizitarea, Adorația Magilor, Fuga din Egipt și Învierea. De asemenea, poți să vizitezi capela fondatorului, porticurile și capelele neterminate.

În cele din urmă, mergi pe urmele unui pelerin cât viziteazi sanctuarul de la Fatima. Acesta este unul dintre cele mai importante situri ale creștinismului, primind în jur de 5 milioane de vizitatori anual. Afli despre aparițiile Fecioarei Maria în fața a trei copii de-ai locului, în timp ce vezi vitraliile, statuia Fecioarei Maria din Fatima și multe altele.

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.