Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Explorează regiunea Burgundia & descoperă unele dintre cele mai faimoase podgorii din lume într-un tur privat

Explorează regiunea Burgundia & descoperă unele dintre cele mai faimoase podgorii din lume într-un tur privat

105 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 10 ore

Furnizor:

With Locals

De la 315

Scurtă descriere:

Lasă-te condus într-un tur privat spre podgoriile din Chablis, casă a soiului Chardonnay în regiunea Burgundia de Nord. Expertul în vinuri care te însoțește îți deschide ușile cramelor artizanale. Pregătește-te pentru o excursie memorabilă spre unul dintre cele mai frumoase sate ale Franței.

Repere:

  • Descoperă gastronomia din Burgundia;
  • Admiră cea mai faimoasă podgorie din lume;
  • Te bucuri de un ghid privat, în persoana unui expert în vinuri;
  • Gustă unele dintre cele mai bune vinuri Chardonnay;
  • Vizitează crame tradiționale;
  • Învață totul despre cupaj.

La ce să te aștepți:

Pregătește-te să iei trenul de dimineață pentru o călătorie de 90 de minute spre Auxerre. La sosire, o mașină privată te așteaptă, pe tine și pe ghidul tău, pentru a vă duce în satul Chablis din apropiere. Bucură-te de drumul prin podgorii și admiră peisajul încântător al împrejurimilor.

Vizitează o cramă artizanală renumită într-un tur privat de 90 de minute și degustă cele mai bune vinuri. După aceea, bucură-te de masa de prânz. Încântă-ți simțurile cu preparatele bucătăriei tradiționale burgunde alături de un vin (cupaj) într-unul dintre cele mai bune bistrouri din regiune. După prânz, pornește spre crama unei alte familii, pentru o nouă vizită și degustare de vinuri, care te fac să descoperi diferitele stiluri în care sunt produse aceste băuturi și să înțelegi acel „terroir“ (caracter) specific vinurilor din Chablis.

După ce vizitezi satul Chablis, fă o plimbare în podgoriile Premier cru și Grand cru, unde îți este explicată complexitatea procesului de management al unei podgorii și diversitatea uimitoare a solurilor.

La sfârșitul după-amiezii este timpul să călătorești înapoi spre Paris, încărcat de amintiri.

Vezi și alte experiențe din Paris

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.