Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi la vânătoare de comori în cea mai mare piață de vechituri din Paris, St-Ouen, alături de un ghid expert

Mergi la vânătoare de comori în cea mai mare piață de vechituri din Paris, St-Ouen, alături de un ghid expert

50 Reviews

Paris / Franta

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 30

Scurtă descriere:

Mergi la vânătoare de comori în cea mai mare piață de vechituri din Paris, St-Ouen (Marché aux Puces St-Ouen), în acest tur la pas fascinant, de două ore. Împreună cu un ghid local expert, care să-ți arate împrejurimile, caută chilipiruri în magazinele de specialitate pe care doar localnicii le știu! Întâlnește comercianții prietenoși și află ponturile care te ajută să obții articolele de care ești interesat, la prețuri perfecte.

Turul în grup mic, limitat la 10 persoane, asigură atenție personalizată din partea ghidului tău.

Repere:

  • Obține informații din interior, din partea unui localnic;
  • Ești preluat de la un punct de întâlnire localizat central;
  • Bucură-te de atmosferă într-un tur la pas;
  • Grup mic, ce asigură servicii personalizate.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul lângă Porte de Clignancourt, în Paris, și pornește într-un tur la pas, de două ore, în cea mai faimoasă piață de vechituri a orașului – St-Ouen. Ieșind în evidență printre alte piețe pariziene mai mici, St-Ouen este cea mai mare din oraș și una dintre cele mai mari din lume, cu peste 2.000 de standuri și magazine, distribuite în 16 sub-piețe.

În timp ce te plimbi prin labirintul de alei, explorează unele dintre cele mai bune magazine, unice în felul lor, pe care doar un localnic poate să ți le arate! Descoperă un boutique ce vinde articole haute couture din anii 1920 și vizitează un magazin care expune spre vânzare mobilă antică de la Versailles.

În timp ce hoinărești prin piață, privind  obiecte din aproape toate epocile, află totul despre vânătoarea de chilipiruri de la ghidul tău local prietenos: cum să distingi adevăratele comori printre vechiturile fără valoare, unde să mergi pentru a avea parte de cele mai bune reduceri și cine ce vinde și unde. Ascultă povești despre celebrități ca Sharon Stone și Madonna, despre care se știe că fac cumpărături aici, și află despre magazinele lor preferate.

Pe parcursul turului, ai o mulțime de ocazii pentru a te opri și a-ți cheltui banii de vacanță pe suveniruri unice și autentice! Poți cumpăra bunuri din piele, mărunțișuri contemporane, haine vintage, cărți, accesorii extravagante și multe altele, toate la cele mai bune prețuri. În timp ce explorezi standurile sau cauți prin cutii pentru a descoperi obiecte speciale, ghidul tău îți face cunoștință cu câțiva dintre cei mai interesanți comercianți din piață. Vorbește cu a doua generație de vânzători și ascultă nenumărate povești și amintiri, înainte de a te întoarce la punctul inițial de pornire, unde turul tău se încheie.

Vezi și alte experiențe din Paris

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.