Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Creează-ți propriul tur de vizitare al orașului împreună cu un ghid local

Creează-ți propriul tur de vizitare al orașului împreună cu un ghid local

1 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată:

Furnizor:

Urban Adventures

De la 200

Scurtă descriere:

Apreciezi felul în care arată tururile din Paris, dar ți-ar plăcea să faci modificări pentru a te bucura exact de turul pe care ți-l dorești. Trebuie să știi că te afli în locul potrivit.

Pune echipa de experți locali la treabă, pentru a construi itinerariul perfect pentru tine. Poți include componente ale tururilor obișnuite, sau nici unul dintre ele. Acesta este turul tău - așa că alcătuiește-l de unul singur. Dacă nu ești sigur, îți pot fi sugerate o mulțime de idei pe care le-ai putea include. Dacă lași echipa de experți să afle ceea ce te interesează, îți pot popune tot felul de lucruri.

Repere:

  • Descoperă atracțiile Parisului alături de un ghid privat;
  • Admiră piețele orașului și observă viața de zi cu zi a localnicilor;
  • Fă un tur al cartierului Saint-Germain sau Marais;
  • Descoperă scena celor mai bune berării din oraș sau zăbovește în lounge-uri lejere;
  • Vezi partea trendy a Parisului și descoperă cele mai în vogă locuri ascunse ale orașului.

La ce să te aștepți:

Itinerariul tău va fi construit de tine și de experții locali din Paris. Sunt buni cunoscători și reprezintă o resursă uriașă și valoroasă. Turul nu trebuie să fie neapărat la pas, te poți folosi de o mașină sau de un autobuz, așa că toată lumea e la picioarele tale (sau cel puțin Parisul și împrejurimile sale, în acest caz). Orice ai dori să faci și care răspunde principiilor unei călătorii responsabile, poate fi organizat pentru tine.

Te poți bucura de o gamă largă de opțiuni pentru crearea propriului tur. Pentru experiența unui tur la pas, prețurile variază între 200 de euro pentru un tur de trei ore și 400 de euro pentru un tur de opt ore, pentru un grup de până la 15 persoane. Costurile suplimentare includ opririle pentru mâncare și băutură, biletele de intrare la muzee și tipsurile pentru ghid. Pot fi organizate tururi pentru orice dimensiune a grupului, iar prețurile variază în funcție de mărimea grupului, durata turului, transport și alte lucruri dorite. Turul tău privat poate include orice reper de mai sus, pe lângă multe altele.

Vezi și alte experiențe din Paris

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.