Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Descoperă “la vie en rose” într-un tur de oraș împreună cu un localnic

Descoperă “la vie en rose” într-un tur de oraș împreună cu un localnic

149 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 29

Scurtă descriere:

Petrece o zi ca un parizian, alături de un localnic. Lasă-l să te introducă în secretele unui stil de viață legendar, și descoperă la vie en rose într-o experiență privată care se va dovedi inestimabilă pentru cunoașterea orașului.

Repere:

  • Experimentează stilul de viață tipic parizian alături de un localnic;
  • Explorează cartiere și atmosfere diferite, dar specifice Parisului;
  • Bea o cafea în cea mai veche cafenea din oraș;
  • Descoperă cultura locală autentică;
  • Află care sunt locurile frecventate doar de localnici, într-un tur 100% privat.

La ce să te aștepți:

Plonjează în stilul de viață unic, atât de specific parizienilor, și descoperă o fațetă a orașului la care turiștii nu au acces, bucurându-te de un croissant cald, petrecând ceva timp într-un parc sau pe Canal St. Martin, de-a lungul a trei ore în care explorezi Parisul cu un localnic ce te duce dincolo de căile prea bătute. Lasă-te surprins de pasaje fermecătoare, intră în mici galerii, treci prin Cartierul Latin și prin cartierele hip Oberkampf și St. Martin, primește cu toate simțurile deschise vibe-urile atât de diverse pe care le oferă orașul. Nu rata locurile iubite de localnici, de la Sorbona la Jardin du Luxembourg, vizitează concept store-uri, cea mai bună brutărie organică, dar și cafenelele It din Oberkampf, iar de-a lungul drumului admiră stilul vestimentar al parizienilor sau descoperă artiști locali promițători. Ghidul care te însoțește îți dezvăluie cele mai simpatice anecdote despre oraș – iar tu îi poți cere să modifice traseul astfel încât să includă locurile care te interesează.

Vezi și alte experiențe din Paris

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.