Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează Casa Monet (locul unde Monet a trăit și a pictat o lungă perioada din viața sa) din Giverny, într-un tur de o zi din Paris

Vizitează Casa Monet (locul unde Monet a trăit și a pictat o lungă perioada din viața sa) din Giverny, într-un tur de o zi din Paris

847 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 80

Scurtă descriere:

Dacă ești un iubitor al artei impresioniste, nu vrei să ratezi acest tur la Giverny, care te duce la casa lui Monet din regiunea rurală franțuzească. Împreună cu un ghid, călătorești o oră și jumătate în afara Parisului, spre Giverny, unde Claude Monet a trăit și a pictat de-a lungul multor ani. Vezi grădinile sale extinse, faci un tur al casei și vizitezi iazul cu nuferi și podul japonez, pe care le recunoști imediat din picturile sale.

Repere:

  • Excursie de o jumătate de zi la Casa Monet din Giverny, cu plecare din Paris;
  • Explorează grădinile care l-au inspirat pe pictorul impresionist francez Claude Monet;
  • Admiră iazul cu nuferi și podul japonez, pe care le-ai văzut în operele faimoase ale pictorului;
  • Vizitează casa lui Monet și atelierul pe cont propriu pentru a-i descoperi colecția de artă;
  • Bucură-te de comentariile informative ale ghidului tău;
  • Alege să faci turul dimineața sau după-amiaza.

La ce să te aștepți:

Claude Monet, părintele mișcării artistice impresioniste de la sfârșitul anilor 1800, a trăit și lucrat la doar o oră și jumătate distanță de Paris, în Giverny, unde își petrecea zilele dedicându-se dragostei sale pentru botanică și grădinărit. În acest tur de o jumătate de zi, cu plecare din Paris, vizitezi fermecătoarea sa casă, ce se află pe o vastă proprietate, formată din grădini colorate, și care include, desigur, legendarul iaz cu nuferi.

Turul începe cu plecarea din centrul Parisului, cu autocarul, fie dimineața, fie după-amiaza (în funție de opțiunea selectată la rezrvare). Când ajungi la Giverny, plimbă-te împreună cu ghidul prin grădinile din fața casei. În funcție de anotimp, ai ocazia să vezi o serie impresionantă de flori vibrante și de livezi. Pornește apoi spre iazul plin de nuferii care l-au inspirat atât de mult pe Monet. Traversează podul japonez făcut faimos de picturile sale și bucură-te de atmosfera liniștită creată de sălciile aplecate și de copacii de bambus.

De aici, îndreaptă-te spre casa Monet, unde ghidul te lasă să explorezi de unul singur. Donată de fiul lui Monet Academiei Franceze de Arte Frumoase în anii ‘60, locuința a fost restaurată pentru a înfățișa exact interiorul din perioada în care Monet a locuit aici. În timp ce treci prin bucătărie, dormitoare și alte spații, vei vedea o parte din arta pe care o colecționa, inclusiv printuri cu grădina japoneză. Apoi mergi spre atelier și oprește-te și la magazinul cu suveniruri, de unde poți achiziționa reproduceri după picturile sale, vase, semințe de flori și multe altele. Turul se sfârșește cu călătoria înapoi spre Paris.

Vezi și alte experiențe din Paris

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.