Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Mergi într-un tur al celor mai frumoase locuri pentru fotografii, în compania unui fotograf

Mergi într-un tur al celor mai frumoase locuri pentru fotografii, în compania unui fotograf

40 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 2 ore

Furnizor:

With Locals

De la 48

Scurtă descriere:

Obține cele mai bune cadre ale Parisului în zonele tale preferate, admiră atracții turistice remarcabile pe care le vezi într-o lumină nouă. Învață câteva trucuri de la ghidul tău fotograf și devino chiar tu protagonistul unor imagini superbe. Și ia cu tine cele mai frumoase amintiri din vacanță!

Repere:

  • Mănânci cele mai bune baghete din Paris;
  • Obții fotografii profesionale cu tine, în orașul pe care îl vizitezi;
  • Descoperi un magazin de brânzeturi cunoscut doar printre localnici;
  • Te plimbi pe străzile fermecătoare ale Parisului;
  • Ai parte de 10 imagini la rezoluție mare;
  • Te bucuri să vezi orașul atât de fotogenic prin ochii unui fotograf.

La ce să te aștepți:

Turul începe de dimineață, cu o cafea într-unul dintre restaurantele celebre din Montmartre. Te plimbi, vezi și faci fotografii în zona pariziană în care s-a filmat clasicul francez Amelie. O stație de metrou unică, în stil Belle Epoque, faimoasele scări din Montmartre, catedrala Sacre Coeur și unele dintre cele mai frumoase străzi din oraș se află pe traseul pașilor tăi. Pozează și devino un protagonistul unor imagini memorabile, fie singur, fie alături de familie sau prieteni. Cea mai bună bagheta din Paris se află pe traseu, dar și un magazin din Abbesses unde se vând cele peste 100 de tipuri de brânză produse în Franța. Ca să nu mai vorbim despre produsele senzaționale de patiserie! Vizitează și o piață, și încheie turul la un pahar de vin într-un bar șic din Montmartre. Experiența poate fi personalizată în funcție de preferințele tale, ca să includă zona ta favorită, cu atracțiile sale.

Vezi și alte experiențe din Paris

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.