Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Explorează Lisabona cu un localnic, mergi pe cărări neumblate & degustă cafea și produse de patiserie

Explorează Lisabona cu un localnic, mergi pe cărări neumblate & degustă cafea și produse de patiserie

116 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 19

Scurtă descriere:

Descoperă adevăratul stil de viață portughez și ce face din Lisabona un loc atât de uimitor! Mergi pe cărări neumblate împreună cu ghidul tău local și descoperă ce are de oferit acest oraș superb, departe de traseele turistice!

Repere:

  • Descoperă piața locală Mercado de Campo de Ourique;
  • Gustă cele mai bune produse de patiserie și cea mai bună cafea din Lisabona;
  • Tur 100% privat, 100% personal;
  • Vizitează LX Factory, un spațiu hip;
  • Descoperă cultura locală autentică;
  • Mergi pe trasee neumblate, alături de ghidul tău local.

La ce să te aștepți:

Te-ai gândit că Lisabona înseamnă doar soare, pasteis de nata și cafea delicioasă? Adevărat, dar mai gândește-te! Intră în pielea unui localnic pentru a te bucura de Lisabona așa cum trebuie. Mergi pe cărări neumblate și îndrăgostește-te de frumusețile unice ale aceastui oraș superb! În acest tur privat descoperă mai multe despre ce înseamnă să fii portughez, ascultă poveștile ghidului tău local și află ce înseamnă Lisabona! Toate acestea sunt create pentru tine și pentru prietenii tăi!

 

Du-te în cartierele locale unde doar localnicii merg și experimentează stilul lor de viață. Intră în atmosfera locală în timp ce te bucuri de o delicioasă ceașcă de cafea portugheză și stai de taină cu localnicii.

 

Călătoria ta te poartă departe de mulțimile de turiști, chiar în inima adevăratului mod de viață din Lisabona. Începe de la frumoasa Basilica de Estrela, prima biserică din lume dedicată Inimii Sacre a lui Iisus, și continuă spre vechiul și tradiționalul cartier Campo de Ourique. Ghidul tău privat te duce, de asemenea, la Casa Fernando Pessoa, dedicată celui mai faimos scriitor portughez și vieții sale remarcabile. Afli totul despre el aici!

 

Cea mai bună parte? Renunți la agitația orașului pentru vibe-urile locale... Vezi părțile contrastante ale aceluiași oraș: înalta societate din Lisabona se află chiar lângă cea mai hip zonă, plină străzi mici, buticuri unice și cafenele. Încheie-ți turul la LX Factory, o enclavă creativă, unde poți să simți energia locală și să fii impresionat de scena de artă. Vrei să faci stânga în loc de dreapta? Doar spune-i ghidului – acest tur poate fi personalizat 100% pentru tine.

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.