Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi într-un tur gratuit pentru a descoperi cele mai importante atracții istorice din centrul Romei

Mergi într-un tur gratuit pentru a descoperi cele mai importante atracții istorice din centrul Romei

733 Reviews

Roma / Italia

Durată:

Furnizor:

Free Tour Rome

Scurtă descriere:

Descoperă Roma într-un tur gratuit și admiră cele mai importante atracții ale Cetății eterne. Bucură-te de o experiență seducătoare în Roma, alături de un ghid local expert, pasionat de oraș.

Repere:

  • Admiră atracțiile istorice din centrul Romei;
  • Ghizi locali profesioniși și experimentați;
  • Tur în grup mic, de la două la douăzeci de persoane;
  • Hartă gratuită cu centrul Romei, pentru fiecare grup.

La ce să te aștepți:

În acest tur gratuit ai ocazia să vizitezi o mulțime de atracții istorice din centrul orașului, să afli de la ghidul care te însoțește informații prețioase, povești și amănunte interesante, care pun în context valoarea și semnificația unora dintre cele mai importante obiective turistice din Roma.

Această aventură urbană începe dimineața și îți poartă pașii către Piazza Barberini, cu a sa Fontana del Tritone, sculptată de Bernini. Urmează Fontana di Trevi, în drumul spre Panteon, una dintre cel mai bine conservate clădiri din Roma Antică, ridicată de împăratul Hadrian.

Ajungi și la Templul lui Hadrian, înainte de a vizita Biserica Sant’ Ignazio, construită în stil baroc, ce adăpostește mormântul papei Grigore al XV-lea. Nu ratezi Piazza Navona, după care te îndrepți spre Castelul Sant ‘Angelo sau Mausoleul lui Hadrian, pe acoperișul căruia tronează, impunătoare, statuia Arhanghelului Mihail, și nici alte obiective turistice din Roma care fac faima orașului.

Vezi și alte experiențe din Roma

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.