Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Mergi în audiență la Papă – o experiență inedită într-un grup de maxim 25 de persoane

Mergi în audiență la Papă – o experiență inedită într-un grup de maxim 25 de persoane

1105 Reviews

Roma / Italia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 35

Scurtă descriere:

Participă la predica săptămânală a papei cu această experiență ce-ți asigură biletul necesar. În Vatican, ghidul tău te conduce prin masa de oameni spre un loc excelent, de unde îl urmărești pe papă adresându-se mulțimii și afli despre tradiția istorică a audienței papale. Cu un set de căști audio personal, ești sigur că auzi tot ceea ce spune ghidul tău despre zgomotul mulțimii. În timp ce predica săptămânală a papei atrage foarte mulți oameni, această experiență ghidată oferă comentarii într-un grup limitat la 20 de persoane.

Repere:

  • Experiență de patru ore în care asculți predica săptămânală a papei la Vatican;
  • Strecoară-te prin mulțimi spre un loc excelent, pentru a-l vedea pe papă;
  • Ascultă-ți ghidul prin intermediul căștilor audio, pentru a afla istoria din spatele papalității;
  • Află despre tradițiile asociate cu papalitatea și cu Vaticanul;
  • Ascultă cardinalii care se adresează mulțimii în rugăciune;
  • Urmărește-l pe papă când își transmite mesajul săptămânal și oferă binecuvântările;
  • Experiență în grup mic, limitată la 20 de persoane, ce asigură atenție personalizată din partea ghidului.

La ce să te aștepți:

După ce-ți întâlnești ghidul în Vatican, în apropiere de Bazilica Sfântului Petru, pune-ți căștile oferite și începe-ți experiența. În timp ce predica papală este o tradiție catolică, evenimentul atrage în fiecare săptămână oameni de toate credințele, din lumea întreagă.

 

Urmează-ți ghidul și strecoară-te prin mulțime pentru a ajunge la locul tău, de unde îl vezi pe papă când ajunge. În timp ce aștepți, află un pic din istoria papalității de la Roma și despre artiștii renascentiști, ca Michelangelo, care și-a lăsat o amprentă superbă asupra Vaticanului. Cu căștile audio, nu trebuie să-ți faci griji că nu îți poți auzi ghidul în mulțimile de oameni.

 

Pe măsură ce predica începe, ascultă cardinalii conducându-i pe pelerini în rugăciune și urmărește-l pe papă oferind binecuvântările săptămânii. Slujba include imnuri, rugăciuni și o omilie. Când predica se încheie, poți explora Piața Sfântului Petru pe cont propriu.

Vezi și alte experiențe din Roma

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.