Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Degustă cele mai bune vinuri într-un tur din Lisabona la trei crame extraordinare din regiunea Setubal & vezi Munții Arrábida

Degustă cele mai bune vinuri într-un tur din Lisabona la trei crame extraordinare din regiunea Setubal & vezi Munții Arrábida

32 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 6 ore

Furnizor:

With Locals

De la 75

Scurtă descriere:

Cu plecare din Lisabona, acest tur îți oferă o degustare a celor mai bune vinuri din Portugalia. Călătorești cu un autovehicul privat regiunea Setubal și vizitezi trei crame extraordinare. Deguști opt vinuri excelente, brânzeturi delicioase, gemuri și dulciuri și patru tipuri de lichior de casă.

Repere:

  • Vizitează frumoasa regiune Setubal;
  • Vizită și degustări de vin la trei crame diferite;
  • Bucură-te de faimoasele brânzeturi, dulciuri și lichioruri regionale;
  • Vezi Munții Arrábida.

La ce să te aștepți:

Mergi într-un tur privat ce te poartă din Lisabona spre regiunea Setubal, unde vizitezi trei crame fantastice, dintre care două sunt deținute de familii.

Una dintre cramele renumite este José Maria da Fonseca, unde afli toată istoria sa și închei cu o degustare a câtorva dintre vinurile produse aici.

Quinta de Alcube este o altă cramă ce se află în proprietatea unei familii de peste un secol. Este o cramă tradițională, ce produce doar 250.000 de sticle de vin pe an, care este vândut direct clienților, fiind dificil de găsit în magazine.

Pentru a-ți încheia această aventură, ajungi la o altă cramă deținută de o familie, Lima Fortuna, unde ajungi să cunoaști ceea ce se produce aici și chiar să deguști faimoasele brânzeturi regionale, dulciuri și un lichior care este făcut după o rețetă veche de 450 de ani.

În afară de toate acestea, vezi lanțul muntos Arrábida National și rezervația sa naturală, unde poți experimenta toate frumusețile naturale, istoria, gastronomia și plajele sale (vara).

Dacă se strâng mai mult de opt persoane, ești preluat și transportat cu un microbuz.

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.