Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi într-un tur de seară în Roma și admiră frumoasele piețe și fântâni ale orașului

Mergi într-un tur de seară în Roma și admiră frumoasele piețe și fântâni ale orașului

27 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 31

Scurtă descriere:

Explorează străzile Romei în acest tur ghidat de vizitare a atracțiilor sale, la apus, de trei ore. Vezi piețele localizate central – inclusiv impresionanta Piazza Navona – parte a centrului istoric al Cetății eterne. Vizitează renumita Fontana di Trevi, treptele baroce spaniole și pitorescul deal Pincian, cu vederile sale răpitoare deasupra orașului. De asemenea, vezi Fontana dei Quattro Fiumi, o fântână clasică din secolul al XVII-lea și ofrandă a patru râuri, plus multe altele, în această aventură în grup mic.

Repere:

  • Tur la apus pe străzile Romei, de vizitare a atracțiilor turistice;
  • Vizitează multe dintre piețele și fântânile frumoase ale orașului;
  • Bucură-te de un apus uimitor deasupra orașului;
  • Grup mic, ce asigură o atenție personalizată.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de această plimbare romatică de trei ore în centrul istoric al Romei și vezi apusul ce cuprinde frumoasele piețe și fântâni ale Cetății eterne. Admiră aleile pietruite ale Romei, piețele frumoase și grădinile sale baroce minunate. Turul cu maximum 18 persoane permite o atenție personalizată din partea ghidului.

Întâlnește-ți ghidul în Piazza del Popolo, care era folosită în trecut pentru execuțiile publice și care astăzi este un loc plin de viață, unde se țin concerte și evenimente. Continuă cu ghidul tău spre Terasa Pincio, ca să vezi apusul deasupra acoperișurilor Romei. Vizitează aglomerata Piazza di Spagna și vezi faimoasa fântână „Barcaccia“ a lui Bernini.

Hoinărește spre uimitoarea Fontana di Trevi, care este cea mai mare fântână barocă din Roma. O legendă tradițională susține că, dacă un vizitator aruncă o monedă în fântână, sigur se reîntoarce la Roma. Vizitează istoricul Panteon, de la exterior. Monumentul a fost construit în anul 27 î.e.n. și a fost dedicat zeilor romani. Admiră frumoasa Piazza Navona, cu magnifica fântână a lui Bernini, Fântâna celor patru râuri (Fontana dei Quattro Fiumi), în centru.

Încheie-ți plimbarea de seară în piața numită Campo de' Fiori, cândva un loc faimos pentru curse și execuții. Astăzi, este o piață aglomerată dimineața și un centru al vieții de noapte, după lăsarea întunericului. Este locul perfect de unde să-ți continui seara în Cetatea eternă, după turul ghidat.

Vezi și alte experiențe din Roma

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.