Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează grădinile Palmeraie din imediata vecinătate a orașului Marrakech într-un tur cu cămila

Vizitează grădinile Palmeraie din imediata vecinătate a orașului Marrakech într-un tur cu cămila

34 Reviews

Marrakech / Maroc

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 44

Scurtă descriere:

Descoperă oazele de verdeață ale Marrakech-ului călare pe o cămilă într-un tur ghidat de două ore, la apus. Mai întâi descoperă o casă berberă pentru o gustare alături de un relaxant ceai de mentă. Apoi fă o mică excursie în afara medinei orașului, la Palmeraie, plantația de palmieri a Marrakech-ului. Urcă pe un dromader al deșertului și bucură-te de o plimbare în peisajul la apus. Adu-ți aparatul de fotografiat pentru a imortaliza momentul. Transferul dus-întors de la un hotel local este inclus în acest tur în grup mic.

Repere:

  • Experimentează o frumoasă plimbare marocană la apus, călare pe o cămilă;
  • Bucură-te de o gustare și de un ceai cu mentă la o casă berberă;
  • Vizitează plantația de palmieri a Marrakech-ului;
  • Transportul local este acoperit.

La ce să te aștepți:

Călătorește într-un grup mic de șapte persoane și bucură-te de oaza Palmeraie într-un tur de o oră cu cămila, când soarele apune. Călărește cămila spre locuința unei familii berbere din interiorul plantației de palmieri. Bucură-te de un ceai de mentă marocan și de o gustare tradițională. Profită de șansa de a vorbi cu gazdele tale și descoperă stilul de viață din afara orașului. Apoi, mergi cu cămila înapoi, pe un alt traseu, și admiră cum soarele apune în spatele palmierilor – un peisaj spectaculos, absolut încântător.

Vezi și alte experiențe din Marrakech

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.