Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi pe urmele Evitei Peron, într-un tur cultural și istoric în Buenos Aires

Mergi pe urmele Evitei Peron, într-un tur cultural și istoric în Buenos Aires

19 Reviews

Buenos Aires / Argentina

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 61

Scurtă descriere:

Petrece-ți după-amiaza în Buenos Aires mergând pe urmele Evei Peron, prima doamnă a Argentinei, începând cu anul 1946 și până la moartea sa, în anul 1952. Vizitezi două muzee dedicate memoriei Evitei, reședința sa și faimosul mausoleu din cimitirul Recoleta. Acest tur de vizitare în Buenos Aires este obligatoriu pentru oricine vrea să afle mai multe despre politica, cultura și istoria Argentinei. În plus, te bucuri și de o vizită în Chinatown-ul local!

Repere:

  • Toate taxele de intrare sunt incluse;
  • Explorează străzile locale într-un tur la pas în oraș;
  • Tur condus de un ghid local;
  • Mergi înapoi în timp prin intermediul unui tur istoric.

La ce să te aștepți:

Află tot ce este de știut despre Eva Peron, sau despre Evita, cum o numesc localnicii. Turul începe cu o vizită a cartierului Recoleta, unde afli despre viața Evitei. Apoi, te îndrepți spre faimosul cimitir Recoleta, pentru a vizita mausoleul Evitei și locul său de odihnă veșnică.

Apoi, admiri Floralis Generica, una dintre cele mai iconice sculpturi din Buenos Aires, înainte de a-ți face drum spre parcurile din Palermo. Bucură-te de peisajele parcului în timp ce te îndrepți spre planetariul Galileo Galilei, înainte de a ajunge la hipodrom și la terenul de polo. În continuare, bucură-te de o plimbare de 20 de minute în Chinatown-ul din Buenos Aires, unde descoperi o varietate de restaurante și de magazine.

Ultima oprire a turului are loc la un muzeu care scoate în evidență experiențele Evitei, de la copilăria din orașul Los Toldos și până la momentul când a ajuns la putere, spre finalul anilor 1940. Muzeul Evita îți oferă o incursiune în viața ei și expune o mulțime de artefacte, o colecție de haine luxoase, cărțile și filmele sale.

Acest tur ghidat în Buenos Aires, care dezvăluie viața și munca uneia dintre cele mai importante femei din istoria Argentinei, este obligatoriu pentru orice persoană interesată de mediul social și politic al țării.

Vezi și alte experiențe din Buenos Aires

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.