Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Descoperă legendara arta stradală din Buenos Aires

Descoperă legendara arta stradală din Buenos Aires

43 Reviews

Buenos Aires / Argentina

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 28

Scurtă descriere:

Descoperă legendara artă stradală din Buenos Aires într-un tur de trei ore. Vezi o parte diferită a orașului, întâlnindu-te cu artiștii și vizitând galeriile locale. Bucură-te de o experiență personalizată într-un tur de artă în grup mic, limitat la 18 persoane.

Repere:

  • Tur adecvat pentru familii;
  • Tur ce oferă informații cuprinzătoare;
  • Ghid profesionist, prietenos și informat.

La ce să te aștepți:

Pe măsură ce te îndepărtezi de traseele turistice, pentru a vedea o parte diferită din Buenos Aires cu ghidul tău expert, explorează arta stradală, plină de graffiti, întâlnește artiștii locali și înțelege, din punct de vedere cultural, originile politice și problemele moderne din Buenos Aires. Capitala Argentinei este unul dintre cele mai impresionante orașe din lume în ceea ce privește arta stradală, o formă de artă ce reflectă cultura vibrantă și sensibilitățile artistice ale acestei metropole sofisticate.

Turul tău în grup mic este desfășurat în colaborare cu artiști renumiți din Buenos Aires, purtându-te în cartierele Colegiales, Chacarita, Villa Crespo și Palermo, ca să vizitezi studiouri de artă, locuri pline de graffiti, galerii în aer liber și singurul bar de artă stradală și galerie din oraș. Admiră lucrările artiștilor, având ocazia de a le cumpăra, la prețuri accesibile, și ascultă în timp ce ghidul explică sensurile din spatele picturilor murale urbane.

Toate veniturile din acest tur non-profit sunt destinate susținerii scenei de artă urbană din Buenos Aires.

Vezi și alte experiențe din Buenos Aires

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.