Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Explorează Palatul Versailles & grădinile și pădurile acestuia într-un tur spectaculos de o zi, cu bicicleta

Explorează Palatul Versailles & grădinile și pădurile acestuia într-un tur spectaculos de o zi, cu bicicleta

1547 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 8 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 99

Scurtă descriere:

Grădinile din Versailles se întind pe o suprafață impresionantă de 800 de hectare. În loc să le explorezi pe jos, plimbă-te cu bicicleta prin ele împreună cu un ghid, într-un tur de o zi la Versailles, cu plecare din Paris. Descoperă aproximativ 16 kilometri de trasee plăcute prin grădină și cărări de-a lungul copacilor din spatele palatului, și ajungi și în zonele nefrecventate de vizitatorii care se plimbă pe jos, cum ar fi casa rustică a Mariei Antoaneta și palatele Petit Trianon și Grand Trianon. Oprește-te la Grand Canal pentru un picnic înainte de a intra în palatul Versailles.

Repere:

  • Mergi într-un tur de o zi la Versailles, cu bicicleta;
  • Fă turul grădinilor de la Versailles cu bicicleta și admiră mult mai mult decât vizitatorii pe jos: Casa rustică a Mariei Antoaneta, palatele Petit Trianon și Grand Trianon;
  • Vizitează piața din Versailles pentru a face cumpărăturile pentru picnic;
  • Picnic la Grand Canal.

 

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul într-o locație centrală din Paris și luați trenul RER pentru o călătorie de 20 de minute către Palatul Versailles. După ce-ți ridici bicicleta din apropierea palatului Versailles, mergi la o piață dintr-un sat din vecinătate pentru a cumpăra baghete, brânză, șuncă, vin și orice altceva îți dorești (pe propria cheltuială), pentru festinul de la picnicul de mai târziu. Grădinile și pădurile din Versailles se întind pe o suprafață de 800 de hectare, și sunt întretăiate de o rețea de cărări și alei străjuite de copaci.

 

Urmează-ți ghidul și lasă-i în urmă pe cei care se plimbă pe jos în timp ce explorezi părțile spre care puțini se aventurează, printre care casa rustică a Mariei Antoaneta, palatele Petit Trianon și Grand Trianon. Vei acoperi peste 16 kilometri într-un ritm relaxat. Descoperi o zonă superbă din apropiere de Grand Canal, în care doar cei pe bicicletă pot ajunge ușor, și te pregătești pentru picnic. Rămâi uimit când afli că stai chiar în locul în care regii Ludovic al XIV-lea, al XV-lea și al XVI-lea luau masa când își doreau să admire spectaculoasele lor palate din exterior.

 

După aceea, pedalează spre Palatul Versailles și petrece aprozimativ o oră și jumătate în interiorul acestuia. Cu ajutorul ghidajului audio, învață despre monarhia franceză înainte de a fi abolită odată cu Revoluția din anul 1798. Vezi capela și apartamentele regilor, și plimbă-te prin impresionanta Sală a Oglinzilor, unde a fost semnat tratatul care a pus capăt Primului Război Mondial. Turul tău pe bicicletă de la Versailles se încheie la întoarcerea în Paris, cu trenul RER.

 

Vezi și alte experiențe din Paris

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.