Acasa Experiențe de călătorie Activități de apă Mergi într-un tur cu barca & fă snorkeling în apele din regiunea Almyrida Chania & vizitează peștera Elefant

Mergi într-un tur cu barca & fă snorkeling în apele din regiunea Almyrida Chania & vizitează peștera Elefant

1 Reviews

Creta / Grecia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 60

Scurtă descriere:

Scufundă-te în Marea Egee în această expediție de snorkeling de trei ore, cu plecare din Chania. Tot echipamentul necesar este inclus. Înoată în ape albastre și limpezi în Almyrida Chania și explorează recife, grote și vizitează peștera Elefant.

Repere:

  • Bucură-te să înoți în apele limpezi ca cristalul, să explorezi recife și peșteri;
  • Ești preluat de la și dus înapoi la hotel;
  • Grupul mic asigură atenție personalizată din partea ghidului;
  • Snorkeling (tot echipamentul este inclus);
  • Călătorești cu barca.

La ce să te aștepți:

Turul tău începe cu preluarea de la hotel de către șofer, pentru călătoria spre docuri. Acolo te îmbarci pentru experiența ta de navigație și snorkeling în Creta. Primești un scurt instructaj de siguranță, despre echipament și despre vietățile marine din această zonă superbă, apoi începi călătoria pe ape spre unele dintre cele mai interesante locuri pentru snorkeling.

Admiră frumusețea naturală care se ascunde imediat sub suprafața apelor cristaline de la Almyrida Chania, când înoți printre recife și grote marine. Echipamentul pentru snorkeling este inclus, la fel și gustările.

Vezi și alte experiențe din Creta

Activități de apă

Fie că e vorba de croaziere sau de scufundări, sunt unele destinații aflate pe apă către care călătorii migrează tocmai cuprinși de mirajul unor experiențe ce au legătură cu apa. În locurile în care aceasta te îmbie, pur și simplu, să vii, mai ales aflat într-un travel mood activ, alege dintre multele opțiuni care celebrează toate formele în care apa se găsește în natură.

Știi că vrei să plonjezi în cascade, să faci snorkeling într-o mare tropicală sau să navighezi pe cursul liniștit al unui fluviu ce străbate un oraș – am ales pentru tine activitățile care îți vor plăcea, în funcție de locul pe care îl explorezi.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.