Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitează canionul Gorge și Moustiers Ste-Marie & treci pe la fabrica L'Occitane

Vizitează canionul Gorge și Moustiers Ste-Marie & treci pe la fabrica L'Occitane

22 Reviews

Provence / Franta

Durată: 9 ore

Furnizor:

Viator

De la 110

Scurtă descriere:

Pornește din Aix-en-Provence într-o vizită spre Moustiers Ste-Marie și Manosque, într-un tur de nouă ore. De-a lungul drumului vezi priveliști remarcabile precum canionul Verdon, Lacul Ste-Croix și Notre Dame de Lorette. În plus, faci o oprire de o oră pentru o vizită la fabrica companiei de cosmetice L'Occitane.

Repere:

  • Un tur de nouă ore spre Moustiers Ste-Marie și Manosque;
  • Vizitezi fabrica L'Occitane;
  • Privești imaginea uluitoare a canionului Verdon și a Lacului Ste-Croix;
  • Vezi și Notre Dame de Lorette.

La ce să te aștepți:

Pentru acest tur de nouă ore către Moustiers Ste-Marie și Manosque te întâlnești cu grupul și ghidul tău în centrul Aix-en-Provence înainte de ora 9 dimineața. Te îmbarci în microbuzul confortabil, dotat cu aer condiționat, cu care mergi până la prima oprire, aproape de Manosque. Aici, faci un tur al fabricii de cosmetice L'Occitane și afli cum își produce compania parfumurile. De asemenea, asculți povești despre istoria brandului, apoi treci și pe la magazinul de cadouri, dacă vrei să pleci cu suveniruri.

Îți continui drumul spre Moustiers Ste-Marie. Vei avea aici timp liber să explorezi satul și să iei, pe propria cheltuială, prânzul într-una din cafenele. În sat, vezi Notre Dame de Lorette, care conține rămășițele a 40 de mii de soldați, dar și cenușa multor victime ale lagărelor de concentrare.

Ultima ta oprire este la canionul Verdon (Gorges du Verdon), unde admiri panoramele incredibile, apoi mergi la Lacul Ste-Croix. Petreci ceva timp pe plajă înainte de a te întoarce la vehicului care te așteaptă pentru drumul înapoi, spre Aix-en-Provence. Turul se încheie în jurul orei 5 după-amiaza.

Vezi și alte experiențe din Provence

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.