Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Simte atmosfera tipică a orașului în timp ce conduci un Fiat 500 vintage, într-un tur organizat în Roma

Simte atmosfera tipică a orașului în timp ce conduci un Fiat 500 vintage, într-un tur organizat în Roma

25 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 145

Scurtă descriere:

Explorează Roma ca și cum ai fi într-un film italian clasic, în acest tur de vizitare a atracțiilor turistice cu un Fiat 500 vintage. Urmează un ghid informat și condu propriul Fiat colorat prin Cetatea eternă, mergând pe străzi care adesea sunt inaccesibile autovehiculelor mai mari. Vezi obiective romane ca Circus Maximus, Colosseum-ul și Arcul lui Constantin, și descoperă Grădina cu Portocali și alte atracții mai puțin știute. Limitat la doar zece persoane, acest tur oferă o experiență în grup mic.

Repere:

  • Tur de trei ore de vizitare a Romei cu un Fiat 500 vintage;
  • Urmează-ți ghidul expert și condu în convoi pe frumoasele străzi istorice ale Romei;
  • Vezi atracțiile obligatorii din Roma, cum ar fi Colosseum-ul, Circus Maximus și Gura Adevărului;
  • Descoperă atracțiile mai puțin știute ale orașului, printre care gaura cheii de pe colina Aventin și Grădina cu Portocali;
  • Călătorește prin vibrantul cartier Trastevere și treci prin alte zone care pot fi inaccesibile autovehiculelor mai mari;
  • Tur în grup mic, limitat la 10 persoane, ce asigură o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Turul tău începe în centrul Romei, unde te întâlnești cu ghidul și te urci în Fiatul 500 vintage colorat, cunoscut și ca Cinquecento. Introdus pe piață în anii '50 ca un mijloc de transport elegant și accesibil, Fiatul 500 continuă să evoce zilele de vis ale călătoriilor cu stil din Italia.

 

Treci la volan și ascultă un scurt instructaj de siguranță și de utilizare a comenzilor manuale ale Fiatului. Apoi pornește într-o caravană colorată, urmându-ți ghidul de-a lungul unora dintre cele mai liniștite drumuri ale Romei. Deschide acoperișul pentru a te bucura de soare și de aer proaspăt pe măsură ce conduci pe străzi fermecătoare, ca să vezi unele dintre obiectivele de top ale orașului, cum ar fi Circus Maximus, Colosseum-ul, Arcul lui Constantin și Gura Adevărului. Fă pauze ocazionale, pentru a face fotografii și a auzi lucruri interesante despre oraș de la ghidul tău.

 

În plus față de atracțiile recognoscibile, aventurează-te spre locuri mai puțin știute, pe drumuri care pot fi inaccesibile autovehiculelor mai mari. Astfel de bijuterii includ Grădina cu Portocali, gaura cheii de pe colina Aventin, Piazza dei Cavalieri di Malta (Piața Cavalerilor de la Malta) și vibrantul cartier Trastevere. Te oprești, de asemenea, pentru înghețată sau cafea (pe propria cheltuială), înainte ca turul să se încheie cu întoarcerea la punctul inițial de plecare.

 

Vezi și alte experiențe din Roma

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.