Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Vezi, împreună cu un localnic, arta stradală și contemporană din Paris

Vezi, împreună cu un localnic, arta stradală și contemporană din Paris

38 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 4 ore

Furnizor:

With Locals

De la 25

Scurtă descriere:

Descoperă Parisul artistic, de la locurile unde obișnuiau să traiască și să lucreze pictorii și scriitorii celebri, la galerii de artă contemporană și locuri celebre pentru arta stradală. Parisul găzduiește toate formele posibile de artă, așa că profită de compania unui localnic și cunoaște-le îndeaproape.

Repere:

  • Cele mai bune mostre de artă stradală, de la monumente la graffiti;
  • Afli despre viețile marilor scriitori și pictori;
  • Descoperi poveștile din trecutul unor biserici maiestuoase;
  • Explorezi trecutul, prezentul și viitorul vieții artistice a Parisului;
  • Tur privat 100% pentru tine și grupul tău;
  • Cele mai romantice priveliști ale Parisului.

La ce să te aștepți:

Descoperă cele mai interesante aspecte ale vieții artistice a Parisului, care nu e doar orașul iubirii, ci și al artei, cum s-a dovedit de atâtea ori. Întâlnește-ți ghidul și porniți împreună în dezvăluirea celor mai celebre și mai frumoase puncte artistice ale orașului. Arta este peste tot în Paris, așa că descoperi biblioteci și cafenele unde scriitori precum Hemingway au lucrat de-a lungul vieții, alături de superbe zone artistice. Te plimbi prin centrul în care ți se arată locuri ascunse, dar vezi și suveniruri remarcabile lăsate de artiști celebri pe străzile Parisului. Observi cum vibe-ul artistic al orașului se schimbă, pe măsură ce străbați distanța dintre Luvru și Centrul Pompidou, în vreme ce asculți comentarii inedite despre Saint-Sulpice sau Saint Germain des Pres. Ai parte de o splendidă priveliște asupra Parisului, dar explorezi și arta contemporană, intrând în galerii și cufundându-te pe străzile cu mostre valoroase de artă stradală. Treci prin cafenelele unde își savurau băuturile nume fabuloase, și explorezi cele mai bune patiserii care îți ies în cale. Iar traseul poate fi modificat în funcție de interesele tale, pentru că în Paris întotdeauna e ceva nou de văzut.

Vezi și alte experiențe din Paris

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.