Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Pornește într-un tur de noapte cu degustări de vin și tapas, în Lisabona, ghidat de un localnic

Pornește într-un tur de noapte cu degustări de vin și tapas, în Lisabona, ghidat de un localnic

126 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 2 ore

Furnizor:

With Locals

De la 26

Scurtă descriere:

Seara perfectă în Lisabona? Două pahare de vin portughez autentic, un shot de Ginjinha de ciocolată și trei degustări delicioase fac toată magia! Experimentează vibe-ul cool al orașului și atmosfera vibrantă cu ghidul tău local privat!

Repere:

  • Bea cel mai bun shot de lichior ginjinha de ciocolată;
  • Tur 100% privat, 100% personalizat;
  • Află informații din interior despe viața de noapte a orașului;
  • Degustă vin delicios în cele mai bune locuri din oraș;
  • Cunoaște orașul ca un localnic;
  • Trei băuturi și trei degustări, incluse.

La ce să te aștepți:

Vibe-ul Lisabonei este unul de milioane! Dacă îți plac vinul și degustările delicioase, pregătește-te să te îndrăgostești de oraș și de ceea ce îți oferă!

 

În acest tur privat de două ore, sunt combinate cele mai autentice vinuri și cele mai bune degustări, atent selectate de ghidul tău, pentru tine și pentru prietenii tăi. Fii gata pentru o seară uimitoare:

trei băuturi extraordinare, trei degustări delicioase și ghidul tău, aici pentru tine!

 

Pe parcursul serii tale amuzante, deguști cele mai bune vinuri din Lisabona, în timp ce te bucuri de locuri unice în oraș. De la baruri hip secrete, la vechi restaurante primitoare, ajungi să vezi locuri de care cei mai mulți dintre turiști nu au auzit niciodată. Și ce altceva merge mai bine cu vinul decât degustările locale autentice?

 

Vizitează cartierele multiculturale și hip ale orașului, degustă autenticele moelas, simbolul național al extraordinarelor arome portugheze. Toate acestea se întâmplă în inima istoricei Lisabone! Întâlnește-o pe propietara unui boutique autentic și bucură-te de deliciosul lichior Ginjinha de ciocolată, băut din shot-uri! Nimic nu se compară cu asta!

 

Mai multe minunății? Ghidul tău îți împărtășește totul despre agitata viață de noapte a orașului, de la muzica fado la petrecerile de top ce au loc în citadelă. Încheie-ți turul la un restaurant primitor, unde cu siguranță te îndrăgostești de mâncare și de zâmbetele prietenoase.

 

Notă: Sunt disponibile și variante vegetariene, contra unui cost suplimentar. Cere o ofertă personalizată dacă dorești mâncare vegetariană.

 

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.