Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Participă la o experiență autentică: cină traditională sardă, în casa unui pescar din Alghero

Participă la o experiență autentică: cină traditională sardă, în casa unui pescar din Alghero

Sardinia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 55

Scurtă descriere:

Intră în casa tipică a unui pescar din regiunea rurală din apropiere de Alghero și savurează o cină sardă autentică, cu un chef local pasionat, în timpul acestei experiențe de trei ore. Bucură-te de cină, alături de o selecție de vinuri rafinate. Descoperă secretele tradițiilor culinare locale, ce au influențat Spania și Catalonia.

Repere:

  • Ghid profesionist, prietenos și informat;
  • Turul este accesibil persoanelor în scaune rulant;
  • Bucură-te de o zi departe de agitația orașului;
  • Cina este inclusă.

La ce să te aștepți:

Vino la locuința unui pescar din apropiere de Alghero, pentru a te bucura de o experiență culinară delicioasă de trei ore.

Bucură-te de o cină senzațională alături de gazdele tale, bazată pe tradițiile culinare locale.

Gazda ta adoră să gătească și își primește oaspeții cu ajutorul soției sale, care este originară din regiunea vestică a Sardiniei. Împreună, au pregătit un meniu format din specialități sarde de pește, folosind produse și materie primă de pe insulă, cum ar fi peștele și legumele luate de la piața locală. Alghero are o tradiție bogată în crearea rețetelor bazate pe homari. Pregătește-te să înveți câteva dintre secretele gastronomiei sarde și bucură-te de masă alături de noii prieteni.

Acesta este un meniu pe bază de homari, pregătit de gazda ta pentru tine:

  • Aperitive în funcție de peștele din acea zi: pește în stil catalan, caracatiță cu cartofi, sardine marinate, caracatiță în sos de usturoi;
  • Linguine cu cerneală de calamar sau spaghete cu sos de carne de anghilă conger și alte fileuri de pește;
  • Homar a la Catalana
  • Desert și cafea;
  • Vin local (un sfert de litru de persoană) și apă.

Nu rata ocazia de a participa la această experiență culinară unică. Dacă vrei să petreci timp în regiunea rurală cu oameni prietenoși, cărora le place mâncarea bună, această experiență este pentru tine.

Vezi și alte experiențe din Sardinia

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.