Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Învață să prepari baghete și croissante într-un workshop de 2 ore cu un chef local

Învață să prepari baghete și croissante într-un workshop de 2 ore cu un chef local

69 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 113

Scurtă descriere:

Află secretele preparării baghetelor și croissantelor franțuzești tradiționale pe parcursul unui curs de două ore cu un chef. Obține rețete testate și transmise din generație în generație și tehnici de preparare a pâinii care te vor ajuta să coci cele mai bune preparate. Acesta este un workshop ce are loc în culisele unei brutării pariziene, limitat la un grup de maximum 8 persoane, pentru atenție personalizată din partea instructorului. Pleacă de la curs cu propria baghetă, pe care o savurezi mai târziu.

Repere:

  • Mergi în culisele unei brutării franțuzești pentru un workshop de două ore;
  • Învață să faci baghete și croissante franțuzești;
  • Descoperă secretele coacerii produselor de la instructorul tău;
  • Savurează produse proaspete de patiserie, scoase din cuptor chiar atunci;
  • Lecție cu un grup mic, de maximum 8 persoane, pentru o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Ajungi la o brutărie tradițională din mijlocul Parisului, unde intri în bucătărie pentru un curs din culise, pentru a învăța secretele preparării pâinii franțuzești. Un brutar parizian te ghidează de-a lungul cursului, în timpul căruia vei face două tipuri de baghete, dar și croissante pufoase. Privește instructorul care îți demonstrează tehnicile de preparare și manevrare a aluatului, și apoi încearcă-ți mâna cu tehnicile învățate – beneficiind de ajutor. Pe măsură ce privești și muncești, ascultă trucurile instructorului. Răsplata pentru această muncă este propria ta baghetă, atunci când iese din cuptor, pe care o savurezi cât este caldă încă. La final, vei avea o bagheta pe care o iei cu tine pentru un picnic, mai târziu, dar și rețetele și cunoștințele cu care să poți recrea experiența în propria ta bucătărie.

Vezi și alte experiențe din Paris

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.