Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Explorează tradiția culinară portugheză într-un tur ce include 10 degustări de preparate tradiționale

Explorează tradiția culinară portugheză într-un tur ce include 10 degustări de preparate tradiționale

329 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 49

Scurtă descriere:

Ești pregătit să încerci cele mai bune specialități culinare din Lisabona? Bucură-te de cea mai delicioasă experiență culinară din oraș chiar acum! O gazdă locală, 10 degustări și amintiri culinare pentru o viață!

Repere:

  • Experimentează minunata gastronomie portugheză;
  • Descoperă orașul ca un localnic;
  • 10 degustări delicioase, incluse;
  • De la clasicele sardine, la cele mai bune pasteis de nata (tarte din foietaj) din oraș;
  • Tur privat, ghidat de un localnic;
  • Poate fi 100% adaptat oricărei diete.

La ce să te aștepți:

Îndrăgostește-te de mâncarea etraordinară pe care Lisabona o are de oferit! Toate cele 10 degustări au fost atent selectate de ghidul tău pentru tine și pentru grupul tău. De la degustările care trebuie încercate în mod obligatoriu și până la gusturile unice, pe care nu te-ai bucurat niciodată înainte, te așteaptă un adevărat ospăț!

 

Acest tur combină opt degustări locale autentice și două băuturi tradiționale, pentru o experiență culinară privată perfectă, oferită de ghidul tău.

 

Îndreaptă-te spre punctul de observare Miradouro de Sta Catarina, cunoscut ca cel mai relaxant loc social pentru localnici! Treci de cel mai vechi magazin de lichioruri Ginjinha din oraș și descoperă-i povestea unică. Chiar la sfârșit, bucură-te de deliciosul pastel de nata pe o terasă din faimosul cartier Alfama. Ce poate fi mai bun de atât?

 

Călătoria ta culinară locală include autenticele moelas, cea mai bună brânză portugheză, pastel de bacalhau (crochete de cod sărat) și pasteis de nata, renumitele în întreaga lume. Și acesta este doar începutul! Toate degustările sunt incluse în preț, tu doar te bucuri de un sandviș bifana, încerci sardine marinate și savurezi tradiționalul lichior de vișine, ce poartă numele de ginjinha.

 

Și când te gândești că nimic mai bun nu se mai poate întâmpla, te așteaptă și mai multe! De asemenea, ajungi să vezi cele mai frumoase locuri din oraș și să te bucuri de atmosfera locală. Afli informații despre stilul de viață portughez în timp ce mănânci și trăiești ca un localnic.

 

Ghidul tău este un mare iubitor de mâncare și abia așteaptă să te poarte în cel mai uimitor tur culinar portughez privat. Acest tur culinar poate fi 100% personalizat pentru a corespunde preferințelor tale.

 

Note importante:

  • Acest tur este valabil doar de luni până sâmbătă.
  • Sunt disponibile variante vegetariene, la un mic cost suplimentar. Solicită o ofertă personalizată de la ghidul tău dacă dorești mâncare vegetariană.

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.