Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Explorează cel mai vechi cartier al Lisabonei, o piață emblematică & află istoria de milenii a orașului

Explorează cel mai vechi cartier al Lisabonei, o piață emblematică & află istoria de milenii a orașului

48 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 25

Scurtă descriere:

Explorează inima unuia dintre cele mai tipice cartiere din Lisabona, locul de naștere al muzicii fado, culorile și mirosurile și istoria sa de peste 3.000 de ani.

Repere:

  • Praça do Comércio (Piața Comerțului);
  • Vechile fântâni de băut;
  • Vechea biserică Nossa Senhora da Conceição (stil manuelin - gotic târziu);
  • Cele mai frumoase priveliști peste Alfama și peste râul Tagus;
  • Catedrala din Lisabona (secolul al XII-lea).

La ce să te aștepți:

Mergi cu un ghid local și explorează cel mai vechi cartier din Lisaboa, cu labirintul său pitoresc de străzi înguste și mici piețe, greu de descoperit de către cei care nu locuiesc aici.

 

Îți începi traseul dintr-una dintre cele mai mari și mai emblematice piețe din Euroapa – Praça do Comércio, și afli de la ghidul tău istoria orașului începând cu perioada feniciană, trecând prin epoca de aur a descoperirilor și ajungând la marele cutremur din anul 1755, cu consecințele sale asupra orașului; te adâncești în Alfama, a cărui istorie datează din timpurile romane și până astăzi.

 

3000 de ani de istorie a Lisabonei în trei ore!

 

Alfama este, de asemenea, cartierul în care s-a născut muzica fado, cântată de locuitorii cu mai puține posibilități materiale.

 

Ai parte de o experiență unică și memorabilă, pe care doar alături de un localnic poți să o trăiești.

 

Alătură-te acestui tur fascinant.

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.