Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Experimentează aromele pariziene într-un tur privat în cartierul Marais

Experimentează aromele pariziene într-un tur privat în cartierul Marais

81 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 31

Scurtă descriere:

Aromele atât de recognoscibile ale Parisului reunesc mirosul unei baghete proaspăt scoasă din cuptor, izul unui atelier de artist, esențele tari ale brânzeturilor fine, iar toate la un loc îți fac un portret inegalabil al cartierului Marais, pe care îl descoperi într-o experiență cu adevărat specială.

Repere:

  • Experimentează Parisul prin intermediul aromelor lui speciale;
  • Cunoaște esențele absintului, ale brânzeturilor și ale ceaiurilor franțuzești;
  • Vizitează o parfumerie pariziană autentică;
  • Plimbă-te prin cele mai frumoase zone ale orașului și admiră-le arhitectura spectaculoasă.

La ce să te aștepți:

Descoperă toate acele lucruri care te atrag la Paris într-un singur tur care îți dezvăluie brânzeturi franțuzești, baghete aburinde, haine vintage, parfumuri și multe altele. Lasă mirosurile lor (și un localnic pasionat) să te ghideze de-a lungul drumului prin Marais. Respiră aerul îmbibat de culoare al atelierelor artiștilor, umple-ți nările de mirosurile din brutării premiate. Bucură-te de esențele create de cei mai buni artizani parfumieri ai orașului și învață cum se combină cu măiestrie ingrediente de multe ori secrete. Treci, pe traseul tău, prin 11 locuri selectate anume, astfel încât memoria lor olfactivă să îți rămână în minte pentru totdeauna. O rută specială, departe de pașii turiștilor, ți se deschide în față, iar povestirile ghidului tău localnic sunt un atu în plus. Adulmecă străduțele simpatice ale orașului, dar conștientizează faptul că Parisul îți asaltează toate simțurile și bucură-te de asta. Și ține minte că traseul poate fi modificat în funcție de interesele tale.

Vezi și alte experiențe din Paris

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.