Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Descoperă revoluția berii artizanale în San Jose, într-un tur cu degustări ale celor mai interesante sortimente

Descoperă revoluția berii artizanale în San Jose, într-un tur cu degustări ale celor mai interesante sortimente

14 Reviews

San Jose / Costa Rica

Durată: 3 ore

Furnizor:

Urban Adventures

De la 71

Scurtă descriere:

Este o revoluție a berii în Costa Rica! Berea artizanală este la modă, iar acest tur în San Jose este cea mai bună dovadă că localnicii sunt înnebuniți după berea lor – deguști mai multe sortimente, ca să înțelegi fenomenul îndeaproape.

Repere:

  • Explorează Barrio Escalante și colecția sa de pub-uri locale;
  • Experimentează revoluția berii artizanale din Costa Rica;
  • Degustă câteva dintre cele mai bune beri din San Jose în micro-berăriile în care sunt făcute;
  • Intră în cultura pub-urilor, descoperind sursele de apă cele mai prețuite de localnici;
  • Delectează-te cu tapas locale.

La ce să te aștepți:

Pe măsură ce localnicii au călătorit și au degustat berea din alte părți, Costa Rica a cunoscut o creștere a popularității berilor artizanale. Cu noi arome, noi beri și o nouă cultură a berii, acum este timpul să experimentezi revoluția ce are loc în Costa Rica.

Cele mai multe micro-berării și pub-uri specializate în bere sunt în San Jose. Înainte de a merge acolo, însă, mergi la piața Artesanos, cel mai bun loc din oraș pentru suvenire locale. După un tur rapid de shopping, turul începe cu adevărat, când te îndrepți spre partea de est a orașului: Barrio Escalante.

Faci o vizită la berari care își știu meseria și te introduc în istoria berii din Costa Rica și, desigur, deguști câteva dintre cele mai bune produse ale lor. Trei beri diferite – e o modalitate bună de a începe turul, nu?

De aici, continui prin cartier, intrând în cele mai populare pub-uri, stând laolaltă cu localnicii și aflând de ce sunt atât de iubite aceste locuri. În fiecare pub deguști berea produsă acolo sau o bere artizanală, și ai și tapas la îndemână, perfect combinate cu băutura.

Turul se încheie în cel mai popular pub din San Jose, care este o locație numai bună ca să îți petreci seara mai departe acolo. Ghidul local este mai mult decât fericit să îți facă recomandări despre locurile unde poți merge mai departe.

Ghidul local vorbitor de engleză, zece mici beri și tapas incluse.

Vezi și alte experiențe din San Jose

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.