Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Descoperă cele mai bune locuri de observare, funiculare și panoramele incredibile ale Lisabonei, cu un ghid privat

Descoperă cele mai bune locuri de observare, funiculare și panoramele incredibile ale Lisabonei, cu un ghid privat

48 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 30

Scurtă descriere:

Explorează cele mai bune puncte de observare din Lisabona și admiră peisajul răpitor. Experimentează cultura și istoria acestui oraș frumos și simte atmosfera sa vibrantă.

Repere:

  • Încântă-ți privirea cu priveliști uimitoare;
  • Descoperă mitul dealurilor Lisabonei;
  • Află despre cultura portugheză;
  • Primește informații de la ghidul tău privat;
  • Fă poze frumoase cu peisajele;
  • Fă-ți o idee despre stilul de viață local.

 

La ce să te aștepți:

Mergi, alături de un localnic, într-un tur unic și descoperă cele mai frumoase puncte de observare din Lisabona. Vezi locurile preferate de ghidul tău, primește informații despre frumosul oraș și simte atmosfera vibrantă.

 

Călătorește cu faimoasele și tradiționalele funiculare din Lisabona, în timp ce treci de la un punct la altul. Ești curios să afli istoria lor? Nu-ți face griji, afli totul de la ghidul tău!

 

Prima oprire este la Miraduro de Santa Catarina, un punct de observare popular printre tineri. Localnicilor le place să vină aici și să urmărească apusul și să se bucure de atmosfera unică, alături de o băutură.

 

De aici, continui și traversezi o piață veche, aflată în centrul orașului. Pe drum, admiră arhitectura și descoperă câteva comori ascunse. Următoarea oprire te lasă fără respirație! Miradouro de São Pedro de Alcântara este un punct de observare iconic și unul dintre cele mai mari din Lisabona. Lasă-te impresionat de priveliștile orașului și de frumoasa grădină pe care o găsești aici.

 

Ultima oprire este o grădină romantică și liniștită ce datează din secolul al XIX-lea. Nu prea mulți oameni știu de ea și, cumva, este o comoară ascunsă. Locul este perfect pentru a-ți încheia turul și, dacă dorești, poți să rămâi aici și să te bucuri de o cafea și de faimosul pastel de nata, un desert tradițional portughez.

 

Anunță-ți ghidul dacă vrei să mai adaugi ceva acestui itinerariu. Îți poate personaliza experiența, astfel încât să se potrivească preferințelor tale.

 

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.