Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Bucură-te de o experiență unică: mic dejun la Vatican & vizita Vaticanului înainte de ora deschiderii

Bucură-te de o experiență unică: mic dejun la Vatican & vizita Vaticanului înainte de ora deschiderii

607 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore45 minute

Furnizor:

Viator

De la 95

Scurtă descriere:

Bucură-te de o experiență VIP la Vatican în acest tur de dimineață care include un mic dejun la Vatican. Explorează muzeele Vaticanului înainte de ora de deschidere, ca să admiri atracții faimoase, cum ar fi Capela Sixtină și Camerele lui Rafael într-o atmosferă mult mai intimă, înainte de a încheia cu accesul prioritar la Bazilica Sfântului Petru, printr-o intrare rezervată. Când faci rezervarea, selectează dintre cele două opțiuni: mic dejun în Curtea Conului de Pin, cu un tur al la Vatican limitat la 16 persoane, sau mic dejun în cafeteria Vaticanului cu tur la Vatican, plus un tur cu autocarul în orașul Vatican și în grădinile Vaticanului, limitat la 25 de persoane.

Repere:

  • Tur dis-de-dimineață la muzeele Vaticanului, cu mic dejun;
  • Explorează Vaticanul înainte de accesul general al publicului;
  • Bucură-te de un mic dejun italian-american în stil bufet în Curtea Conului de Pin sau la cafeteria Vaticanului;
  • Vezi atracțiile de top ale Vaticanului, cum ar fi Camerele lui Rafael, Galeria Hărților și Galeria Tapiseriilor, cu un ghid;
  • Intră în Capela Sixtină, ca să vezi „Judecata de Apoi“ a lui Michelangelo, și vizitează Bazilica Sfântului Petru cu un bilet cu acces prioritar;
  • Vizitează orașul Vatican și grădinile Vaticanului într-un tur exclusiv, cu un autocar, dacă ai selectat opțiunea la rezervare;
  • Tur în grup mic, de maximum 16 sau 25 de persoane, ce asigură o experiență mult mai personalizată.

 

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul dimineața devreme la muzeele Vaticanului, înainte de ora de deschidere pentru publicul larg. În funcție de opțiunea selectată la rezervare, ești condus fie spre Curtea Pinului de Con or spre cafeteria Vaticanului pentru micul dejun, urmat de un tur exclusiv la multele atracții iconice ale Vaticanului, de la Capela Sixtină la Galeria Hărților și până la operele de artă renascentiste din interiorul Camerelor lui Rafael.

 

Ambele opțiuni de tururi se încheie la Bazilica Sfântului Petru, la care ai acces printr-o intrare VIP. În interior, pregătește-te să fii uimit de lucrările de artă, cum ar fi sculptura Pieta a lui Michelangelo sau baldachinul lui Bernini. La sfârșitul turului, poți rămâne în interiorul bisericii.

 

Itinerariul turului cu mic dejun în Curtea Conului de Pin:

 

Ia un loc pentru a savura micul dejun afară, ce include feluri italiene și americane, cum ar fi preparate de patiserie, mezeluri, ouă și clătite făcute chiar în fața ta. Bea cafea și suc proaspăt de portocale în timp ce te bucuri de peisajul liniștit al Vaticanului, înainte de sosirea mulțimilor.

 

Apoi urmează-ți ghidul în complexul muzeal de la Vatican, care este încă închis publicului larg în acel moment. În grupul tău mic, limitat la 16 persoane, vezi atracțiile acestui obiectiv vast, într-un tur de două ore și jumătate. Vizitează Galeria Hărților, Galeria Tapiseriilor și Camerele lui Rafael, înainte de a-ți face drum spre Capela Sixtină, locul privat de rugăciune al papei, unde poți admira frescele „Crearea lui Adam“ și „Judecata de Apoi“ ale lui Michelangelo. 

 

Îți închei turul în interiorul bisericii, unde afli despre istoria lucrărilor de artă de aici.

 

Tur cu mic dejun, cu vizitarea grădinilor Vaticanului:

 

Savurează un mic dejun american în cafeteria Vaticanului, unde te poți bucura de croissant-uri, brioșe, clătite, fructe, cereale, prăjiturele și ouă la comandă, alături de un espresso, cafea americană și sucuri proaspete.

 

Apoi, urcă în autocarul descoperit pentru un tur de 45 de minute prin orașul-stat Vatican, ascultând povestirile istorice și informațiile interesante oferite de ghidul tău în timpul călătoriei. Treci de locuri foarte rar văzute de publicul larg, cum ar fi gara Vaticanului, clopotul marelui jubileu, grădinile de meditație folosite de papi începând cu secoul al XIII-lea și heliportul privat al papei. Grădinile Vaticanului sunt accesibile doar anumitor tururi ghidate, astfel că este o ocazie unică de a vedea mai mult din orașul Vatican decât alți vizitatori.

 

Când se încheie turul cu autocarul, experiența ta continuă la muzeele Vaticanului, unde îți urmezi ghidul istoric printre capodoperele de artă ale galeriilor, și experiența se încheie la Bazilica Sfântului Petru (același tur la muzeele Vaticanului descris mai sus).

Vezi și alte experiențe din Roma

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.