Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Vizitează Avignon în plimbare & intră în Palatul Papal fără să stai la coadă

Vizitează Avignon în plimbare & intră în Palatul Papal fără să stai la coadă

28 Reviews

Provence / Franta

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 55

Scurtă descriere:

Vezi ce are mai frumos de oferit orașul medieval Avignon într-un tur în plimbare de trei ore, care include și acces rapid, fără a sta la coadă, la Palatul Papal. Află despre istoria acestui oraș listat în patrimoniul UNESCO, care are rădăcini romane și care a devenit în secolul al XIV-lea reședința papilor. Vezi Ronul din vârful dealului, intră lejer la palatul papilor, pentru a-i admira încăperile ornamentate și capelele, și bucură-te de un pahar de vin Côtes du Rhône lângă Place de l’Horloge.

Repere:

  • Un tur de trei ore, în plimbare, al Avignon-ului și al Palatului Papal;
  • Explorează inima Avignon-ului medieval, reședința papalității în secolul al XIV-lea;
  • Plimbă-te pe străzile medievale alături de un ghid expert și absoarbe atmosfera acestui oraș listat în patrimoniul UNESCO;
  • Admiră priveliștile panoramice peste Ron din vârful orașului fortificat;
  • Intră fără a sta la coadă în Palatul Papal – în sezonul de vârf, cozile pot fi destul de lungi;
  • Privește arhitectura de secol al XIX-lea a pieței centrale din Avignon, Place de l’Horloge.

La ce să te aștepți:

Acest tur de trei ore al Avignon-ului istoric începe dimineața. Îți întâlnești ghidul într-o locație centrală, lângă Palatul Papal și plimbă-te prin centrul istoric al orașului. Pe măsură ce umbli, auzi povești despre istoria întinsă a orașului, care începe în mod oficial cu cucerirea romană din secolul al VI-lea înaintea erei noastre, și devenit renumit în timpul în care a devenit reședință papală, în secolele XIV și XV. Urmează străzile și aleile medievale și urcă până în vârful fortificațiilor medievale care au fost restaurate în secolul XIX. De pe zidurile străvechi, admiră priveliștile uimitoare ale orașului și Ronul.

Apoi, îndreaptă-te spre Palatul Papal, cel mai mare palat gotic al lumii și un sit UNESCO, în care ai acces fără să mai stai la coadă, pentru a explora interiorul impresionant al clădirii. Află despre viața medievală în palat și admiră galeriile, capelele decorate cu fresce, apartamentele papale și camerele ceremoniale.

Sfârșește-ți incursiunea în Place de l’Horloge, principala piață a orașului, în care ceasul este, în mod ironic, de-abia vizibil. Oricum, te vei bucura să vezi teatrul și clădirea primăriei, în drum spre un local istoric, unde deguști un pahar de vin Côtes du Rhône. Turul se încheie în centrul Avignon-ului, după masă.

Vezi și alte experiențe din Provence

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.