Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Vizitați Vatican-ul într-un tur special de 3 ore, conceput pentru familii

Vizitați Vatican-ul într-un tur special de 3 ore, conceput pentru familii

12 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 61

Scurtă descriere:

Vizitați muzeele Vaticanului într-un tur conceput pentru cei mici, care furnizează o experiență distractivă și interactivă atât pentru adulți, cât și pentru copii. Vedeți Capela Sixtină și alte capodopere istorice, în timp ce participați la o vânătoare de comori și ascultați povești ce readuc istoria la viață.

Repere:

  • Un tur de trei ore pentru întreaga familie al muzeelor Vaticanului;
  • Sunteți distrați cu jocuri și povești care îi fac pe copii să fie interesați de atracțiile Vaticanului;
  • Explorați mai multe zone ale complexului muzeal, de la grădini la Galeria Hărților și la Capela Sixtină;
  • Vă bucurați de accesul privilegiat, cu prioritate.

La ce să te aștepți:

Vă întâlniți ghidul la intrarea în complexul muzeal al Vaticanului și începeți acest tur potrivit familiilor al unei colecții inegalabile de obiecte de artă și altele. Fiecare ghid a fost ales pentru abilitatea de a face din subiecte atât de complexe precum istoria și arta lucruri accesibile și interesante pentru copii de toate vârstele, deseori prin activități interactive.

Intrați prioritar, fără să stați la cozi, alături de ghidul vostru și de micul grup. Vă plimbați prin mai multe încăperi ale vastelor muzee, ajungând la Galeria Hărților, la Galeria Trăsurilor și la Capela Sixtină. Ghidul vostru a organizat vânători de comori și știe povești fascinante, care îi țin atenți pe copii.

La încheierea turului de trei ore, ieșiți din muzeu prin Capela Sixtină, în Piața Sfântului Petru. Bazilica Sfântului Petru este accesibilă de aici, dar vizitarea ei nu este inclusă în tur.

Vezi și alte experiențe din Roma

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.