Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Trăiește pura vida în Costa Rica într-o plimbare prin San Jose și Escazu

Trăiește pura vida în Costa Rica într-o plimbare prin San Jose și Escazu

25 Reviews

San Jose / Costa Rica

Durată: 4 ore

Furnizor:

Urban Adventures

De la 63

Scurtă descriere:

Descoperă frumusețea vieții contemporane din Costa Rica în acest tur în plimbare prin San Jose și Escazu. Află despre unele dintre legendele locale, despre cea mai proaspătă mâncare (și îți faci propria tortilla) și despre restaurantele rustice din San Jose, în acest tur în care mergi pe jos și cu transportul public, pentru experiența locală absolută!

Repere:

  • Descoperă o poveste despre două orașe, explorând San Jose și Escazu, Orașul Vrăjitoarelor;
  • Mergi pe ruta spirituală care te conduce spre biserici și află despre istoria catolicismului în zonă;
  • Experimentează atmosfera vibrantă din Piața Centrală și mergi cu transportul public;
  • Vizitează o familie locală renumită pentru producția de măști tradiționale;
  • Cinează autentic, într-un restaurant vechi de un secol;
  • Bucură-te de chicha și de cafea.

La ce să te aștepți:

Plecând de la frumoasa clădire a Teatrului Național, te îndrăgostești imediat de aerul orașului San Jose. Din fericire, orașul are mult mai multe de oferit, așa că te poți aștepta la ce-i mai bun.

Turul în plimbare prin San Jose te duce pe lângă biserici istorice precum Catedrala și La Merced, de-a lungul așa-numitei Rute a Bisericilor. Afli și despre graffiti-urile pe care le vezi pe parcurs, care îți fac o idee despre viața contemporană de aici. Apoi, pentru că este cea mai bună modalitate de a trăi o experiență locală, mergi în Piața Centrală.

Nu poți vizita San Jose fără să mergi în piață. Un loc cu o istorie de peste un secol, aceasta este o oprire obligatorie pentru oricine vrea să guste mâncarea tipic costaricană. Piața Centrală este și locul numai bun ca să afli despre tradiții, precum ierburile de leac, și să guști o ceașcă de cafea proaspăt făcută. Vizitezi mici magazine și explorezi standurile artizanilor. Piața Centrală este mereu energică și este o experiență autentică.

După plimbare, mergi către unul dintre cele mai vechi orașe din Costa Rica, Escazu, care are o puternică istorie legată de vrăjitorie. Pe drumul către oraș, vezi și La Sabana Metropolitan Parc, care obișnuia să fie aeroportul internațional din San Jose.

Plin de cunoștințe și inspirație, treci apoi la bucătăria costaricană. Mergi într-un restaurant vechi de o sută de ani cunoscut pentru meniurile tradiționale, unde deguști cu adevărat dintre cele 20 de tipuri de tapas diferite. După prânz guști și chicha, o băutură locală care se bea aici de sute de ani. Băutura te pregătește și pentru una dintre cele mai inedite tradiții locale – măștile costaricane, care te poartă direct în lumea legendelor. Faci o vizită în casa unui maestru, a cărui familie face de trei generații cele mai frumoase măști pentru sărbători speciale. Aici ești părtaș la geniul lui și el îți dezvăluie câteva secrete din spatele celor mai faimoase măști din Costa Rica.

Vezi și alte experiențe din San Jose

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.