Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Plimbă-te prin șarmantele cartiere din Paris, într-un tur de 4 ore cu bicicleta

Plimbă-te prin șarmantele cartiere din Paris, într-un tur de 4 ore cu bicicleta

75 Reviews

Paris / Franta / Europa

Durată: 4 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 46

Scurtă descriere:

Explorează fermecătoarele cartiere din Paris într-un tur cu bicicleta de patru ore și află informații prețioase despre atracțiile mai puțin știute din Marais, Cartierul Latin și altele. Oprește-te pentru o clătită savuroasă sau pentru o cafea și experimentează orașul ca un localnic.

Repere:

  • Pedalează pe frumoasele străzi ale Cartierului Latin din Paris;
  • Experimentează Parisul ca un localnic și află ponturi despre ceea ce e de văzut și făcut;
  • Vizitează încântătoarele cartiere St. Germain, Marais și Mouffetard;
  • Descoperă zidul vechi al orașului și o arenă romană;
  • Oprește-te la o cafenea tipică pentru o clătită sau pentru o cafea;
  • Vezi mai multe decât ai reuși într-un tur la pas.

La ce să te aștepți:

Explorează cartierele istorice din centrul Parisului din șaua unei biciclete din aluminiu, ușoară și confortabilă, într-un tur restrâns de o jumătate de zi, care te poartă în Marais, Cartierul Latin și în multe altele.

Este un tur ideal pentru cei care își doresc să experimenteze Parisul dintr-o altă perspectivă. Ghidul tău experimentat te va duce în zonele frecventate de localnici, îți va arăta curți ascunse, ruine antice și multe alte surprize care nu se regăsesc pe rutele turistice clasice.

Pentru o experiență cât mai intimă, grupurile nu sunt mai mari de 12 persoane, iar traseul se pretează pentru toate vârstele și nivelurile de formă fizică. Descoperă un vechi zid al orașului și o arenă romană. Pedalează pe Rue Mouffetard în una dintre cele mai vechi și mai vii zone ale orașului și trăiește exuberanța intelectuală a cartierului St. Germain.

Vezi și alte experiențe din Paris

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.