Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi prin cartierul evreiesc din Lisabona și descoperă moștenirea culturală a acestora într-un tur istoric

Mergi prin cartierul evreiesc din Lisabona și descoperă moștenirea culturală a acestora într-un tur istoric

Lisabona / Portugalia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 36

Scurtă descriere:

Adâncește-te în cultura și istoria evreiască în timpul acestui tur de cinci ore, în grup mic, al comunității evreiești din Lisabona. Portugalia a fost una dintre primele puteri ale lumii care a recunoscut poporul  evreu și care a servit, de atunci, ca o casă importantă pentru comunitate. Plimbă-te prin Shaare Tikva, sinagoga din Lisabona, și află despre istoria variatelor religii din oraș. Te oprești, de asemenea, în zone istorice, la monumente comemorative importante și la obiectivele comunității evreiești de azi. Nu rata această ocazie fascinantă de a păși înapoi în timp în cadrul acestui tur istoric.

Repere:

  • Tur în grup mic, de cinci ore, al comunității evreiești din Lisabona;
  • Află despre lunga istorie a evreilor din Portugalia;
  • Vizitează sinagoga istorică a Lisabonei, Shaare Tikva;
  • Oprește-te la importante monumente comemorative, dedicate figurilor evreiești reprezentative;
  • Evită aglomerația și costurile suplimentare, având toate taxele de intrare incluse;
  • Ești preluat de la și adus înapoi la hotel, de către un ghid local prietenos.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul la hotelul tău sau în portul turistic din Lisabona, pentru a călători la cele mai importante obiective ale comunității evreiești.

 

Evreii au rătăcit traversând țări și continente, după ce au fost exilați din Egipt, iar unii dintre ei s-au stabilit în cele din urmă în Portugalia. Când regatul Portugaliei a fost înființat în secolul al XII-lea, coroana a recunoscut comunitatea evreiască drept o entitate juridică distinctă, cu propria sa jurisdicție. De atunci, evreii au constituit o parte centrală a comunității din Lisabona, iar prezența lor poate fi văzută și astăzi.

 

Vizitează cartiere istorice pline de viață, monumente comemorative faimoase și distictul Alfama. Fă un tur al sinagogii Shaare Tikva și află despre diferitele comunități evreiești care s-au stabilit în Portugalia. Află despre oameni importanți, evrei și portughezi, care au modelat istoria, cum ar fi Abraham Anahory și Aristides Sousa Mendes. Ghidul îți răspunde la orice întrebare și-ți oferă recomanări despre ce altceva să faci în Lisabona.

 

 

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.