Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi într-un tur al Rivierei Franceze, în Marsilia și Cassis & fă o croazieră la calanques

Mergi într-un tur al Rivierei Franceze, în Marsilia și Cassis & fă o croazieră la calanques

52 Reviews

Provence / Franta

Durată: 5 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 70

Scurtă descriere:

Descoperă atracțiile principale ale Rivierei în acest tur de șase ore cu un grup restrâns prin Marsilia și Cassis. Mergi de-a lungul superbei Route de Crêtes, de unde privești și vederile panoramice ale golfului Cassis din Cape Canaille. Mergi într-o croazieră din Cassis pentru a vedea cele trei golfuri numite calanques, apoi întoarce-te la Marsilia pentru a vedea principalele obiective precum Notre-Dame de la Garde și Abația Sfântului Victor.

Repere:

  • Un tur de jumătate de zi al localităților Marsilia și Cassis cu un ghid local experimentat;
  • Călătorește de-a lungul drumului pitoresc Corniche des Crêtes, privind Coasta de Azur;
  • Bucură-te de un tur cu barca pentru a vedea celebrele fiorduri din sud, acele calanques atât de celebre;
  • Vezi atracțiile principale din Marsilia, precum Notre-Dame de la Garde;
  • Turul este limitat la un număr de opt participanți, pentru o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Începe-ți turul de o jumătate de zi al coastei din Provence în vechiul port din Marsilia. La amiază, îți întâlnești ghidul prietenos și îți iei locul într-un microbuz confortabil, pentru o plimbare de 45 de minute de-a lungul pitorescului Route des Crêtes spre Cassis. Te oprești, pe drum, la Cape Canaille, situat pe cele mai înalte faleze ale Franței, de unde privești Coasta de Azur în toată splendoarea ei, cu muntele Gardiole și golful Cassis.

Apoi te îndrepți spre Cassis, un fost sat de pescari provensal și o destinație legendară pentru Coasta de Azur. Rătăcești în jurul portului pitoresc, te bucuri de priveliștea arhitecturii provensale clasice și apoi faci o croazieră de 45 de minute către faimoasele calanques, acele fiorduri ale rivierei. Aceste formațiuni de calcar splendide și sălbatice dau o notă distinctă țărmului mediteranean.

Te întorci apoi la Marsilia pentru a face un tur istoric. Din locul tău, vezi viața acestui oraș provensal până ce ajungi la bazilica neo-bizantină catolică Notre-Dame de la Garde, cel mai impunător monument al orașului. De aici, privești panorama asupra Mării Mediterane atât de albastră și asupra Chateau d’If, celebra închisoare-fortăreață din romanul Contele de Monte Cristo. Te oprești și la Abația Sfântului Victor, din secolul XI, înainte de a ajunge la punctul de plecare, în vechiul port. Turul tău ia sfârșit seara.

Vezi și alte experiențe din Provence

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.