Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Mergi în Elounda, Plaka & fă o croazieră spre legendara insulă Spinalonga, să explorezi ruinele

Mergi în Elounda, Plaka & fă o croazieră spre legendara insulă Spinalonga, să explorezi ruinele

2 Reviews

Creta / Grecia

Durată: 24 ore

Furnizor:

Viator

De la 90

Scurtă descriere:

Istoria și cultura insulei Spinalonga au devenit, în decursul timpului, una cu tragedia umană. Această mică insulă poartă cu ea istoria Greciei antice, ca punct natural de apărare a orașului antic Olous, istoria piraților sarazini, istoria venețienilor, ca fortăreață a lor, istoria turcilor, ca așezare a lor, și istoria grecilor, ca loc unde bolnavii de lepră erau trimiși în exil, până în anul 1957.

Repere:

  • Raport cost-beneficiu excelent;
  • Prânz inclus;
  • Transfer gratuit de la și înapoi la hotel, inclus.

La ce să te aștepți:

Turul tău începe la 10 dimineața, cu preluarea de la hotelul tău. Mergi de-a lungul coastei de nord-est din Creta, trecând prin vibrantul sat de pescari Elounda și admirând marile vile și resorturi cu ieșire la plajă, care se întind de-a lungul țărmului.

 

La sosirea în orașul-port Plaka, urcă-te la bordul unei mici bărci, pentru o croazieră superbă spre insula Spinalonga. Insula, pustie acum, are o istorie fascinantă, servind ca punct natural de apărare a orașului antic Olou, prădată de pirații sarazini și locuită, de-a lungul timpului, de venețieni, turci și greci. De asemenea, afli și despre colonia de leproși care a locuit pe insulă până în anul 1957.

 

După explorarea ruinelor insulei, te întorci la Plaka, pentru a te bucura de prânz (inclus) la un restaurant local și de timp liber ca să înoți sau să faci plajă, înainte de călătoria de întoarcere.

Vezi și alte experiențe din Creta

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.