Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Închiriază o bicicletă electrică și hoinărește lejer printre fermecătoarele cartiere de pe dealuri ale Lisabonei

Închiriază o bicicletă electrică și hoinărește lejer printre fermecătoarele cartiere de pe dealuri ale Lisabonei

142 Reviews

Lisabona / Portugalia

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 35

Scurtă descriere:

Descoperă mitul dealurilor Lisabonei în timpul acestui tur cu bicicleta electrică, ce pornește din centrul orașului. Tururile cu bicicleta în deluroasa capitală a Portugaliei pot fi epuizante, dar la bordul unei biciclete elctrice nu întâmpini nici o problemă pentru a merge spre cele mai bune puncte de observare și monumente ale orașului. Experimentează cultura și istoria fermecătoarelor cartiere Chiado, Alfama și Bairro Alto. Bucură-te de obiective populare, precum catedrala Sé de Lisboa. Escaladează dealurile cu ușurință, pentru vederi panoramice de la Panteonul Național, mănăstirea São Vicente și istoricul castel São Jorge. Cu o bicicletă electrică, dealurile nu sunt limita!

Repere:

  • Tur de două ore și jumătate cu bicicleta electrică prin Lisabona;
  • Urcă cele șapte dealuri ale Lisabonei cu ușurință, pentru a descoperi cele mai frumoase priveliști, cum ar fi Panteonul Național și mănăstirea São Vicente;
  • Pedalează de la Panteonul Național și de la punctul de observare Graça spre catedrala Sé de Lisboa, cu ghidul tău expert;
  • Bucură-te de vederile panoramice ale râului Tagus, de pe platforma de observare Santa Catarina;
  • Descoperă Alfama, cel mai vechi cartier din Lisabona, și elegantul cartier Chiado;
  • Alege între un tur dimineața sau după-amiaza.

La ce să te aștepți:

După ce ajungi la centrul de închiriere de biciclete din apropiere de gara Baixa Chiado, pregătește-te să descoperi cele șapte dealuri ale Lisabonei pe o bicicletă electrică. De vreme ce nu este necesară nici o experiență, să te plimbi cu o bicicletă electrică este foarte simplu. La centru, ascultă un instructaj operațional și de siguranță, care îți explică simplitatea funcționării bicicletei electrice. În ritmul tău, pedalezi până obosești sau vrei o pauză. Apoi, cu ușurință, treci pe modul electric al bicicletei, de la un comutator de pe ghidon. Când ești gata, ia-ți casca, încuietoarea și o hartă interactivă, puse la dispoziție de centru, și pornește la drum.

 

Mergi de-a lungul drumurilor pietruite din Lisabona și află secretele orașului în timp ce descoperi comorile ascunse din cartierele Alfama, Chiado și Bairro Alto. Pedalează mai puțin pe măsură ce urci spre mănăstirea São Vicente și vizitează-i acoperișul, pentru vederi spectaculoase cu râul Tagus. Bucură-te de liniște în timp ce pedalezi în São Miguel și în parcul Eduardo VII. Apoi, admiră arhitectura impresionantă a vechii biserici din Lisabona, catedrala Sé de Lisboa.

 

În timpul turului, traversează drumuri pietruite întortocheate, pentru a ajunge la Castelo de São Jorge, care se află în vârful unui deal. Aruncă-ți privirea deasupra centrului istoric al orașului și bucură-te de câteva priveliști remarcabile. Continuă să explorezi cultura bogată și moșternirea fascinantă a orașului, folosindu-te de harta ta interactivă. Pedalează până ce descoperi toate atracțiile din trecut și din prezent ale orașului la care vrei să ajungi. Apoi, returnează bicicleta la centru.

Vezi și alte experiențe din Lisabona

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.