Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Faceți un tur amuzant și instructiv al orașului, pe biciclete și vedeți principalele obiective turistice din Roma

Faceți un tur amuzant și instructiv al orașului, pe biciclete și vedeți principalele obiective turistice din Roma

7 Reviews

Roma / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 27

Scurtă descriere:

Ruinele magnifice ale Romei antice sunt răspândite prin tot orașul, dar străzile labirintice și aleile pietruite ale centrului istoric nu sunt întotdeauna accesibile vehiculelor. Urcați-vă în șa pentru acest tur de trei ore ale Romei, și ajungeți la renumitele obiective turistice din Roma precum Colosseum-ul, Panteonul, Fontana di Trevi și Dealul Capitoliului.

Repere:

  • Faceți un tur de trei ore pe biciclete prin Roma antică;
  • Pedalați printre atracții istorice precum Piazza Navona, Dealul Capitoliului și cartierul evreiesc;
  • Admirați monumente precum Fontana Trevi, Colosseum-ul și Circus Maximus;
  • Acest tur este de dificultate minimă, potrivit pentru cicliștii mai puțin experimentați;
  • Alegeți dintre plecările de dimineață sau de la amiază;
  • O introducere ideală la obiectivele turistice din Roma pentru cei care vin pentru prima oară la Roma sau pentru cei care nu au mult timp la dispoziție;
  • Numărul de participanți este limitat la 10 persoane, pentru o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Întâlniți-vă ghidul și grupul mic, nu mai mare de 10 persoane, în centrul Romei, și începeți turul pe biciclete al orașului. După ce v-ați luat bicicletele potrivite, începeți să explorați piețe istorice și ruine antice ale Romei. Vă urmați ghidul prin cartierul evreiesc, priviți Dealul Capitoliului, una dintre cele șapte coline ale Romei, și pedalați prin Piazza Navona, plină de viață, înainte de a vă opri pentru a arunca o monedă în legendara Fontana di Trevi.

Apoi pedalați din nou la Colosseum, unul dintre cele mai faimoase obiective turistice din Roma, și vă minunați de grandoarea locului, în timp ce ghidul vă istorisește povești despre impresionantul amfiteatru.

Continuați către ruinele Panteonului și Forumul Imperial, aflați legendele din spatele Gurii Adevărului (La Bocca della Verità); și admirați alte situri istorice precum Teatrul lui Marcellus, Circus Maximul și Lardo di Torre Argentina. După trei ore în care ați descoperit atracțiile turistice din Roma antică, turul vostru se încheie înapoi în centrul Romei.

Vezi și alte experiențe din Roma

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.