Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Fă un tur de seară în San Jose și ia cina în Escazu

Fă un tur de seară în San Jose și ia cina în Escazu

36 Reviews

San Jose / Costa Rica

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 63

Scurtă descriere:

Descoperă deliciile ascunse din San Jose în acest tur de seară unic prin capitala Costa Ricăi. Plimbă-te printre mulțimea de standuri și află despre preparatele locale la Piața Centrală, și vezi opulentul Teatru Național și alte repere arhitecturale, la apus. Mergi apoi cu mașina către Paseo de la Luz, în estul orașului, un loc cunoscut pentru gastronomia sa. Sfârșește noaptea cu o cină cu trei preparate și cu vinuri, la un restaurant gourmet.

Repere:

  • Tur de patru ore în San Jose, cu cină;
  • Obține o perspectivă din interior asupra mâncării locale la Piața Centrală;
  • Vezi atracțiile principale ale orașului, precum Teatrul Național, clădirea metalică și Yellow House;
  • Află despre legenda vrăjitoarelor din Escazu și Paseo de la Luz de la ghidul tău;
  • Savurează o cină delicioasă cu trei preparate, acompaniate de vinuri atent selectate, la un restaurant din Paseo de la Luz;
  • Cina, cele trei pahare de vin și transportul din San Jose la restaurant sunt incluse.

La ce să te aștepți:

Descoperă secretele vieții cotidiene și legendele folclorice din San Jose în acest captivant tur de seară. Întâlnește-ți ghidul la Piața Centrală, un labirint de standuri cu produse și mâncare, care datează de 120 de ani. Ghidul îți spune despre ingredientele principale ale bucătăriei costaricane, dar și despre ierburile medicinale și remediile tradiționale. Turul continuă cu o plimbare pe străzile istorice din San Jose, ca să vezi cele mai frumoase clădiri în lumina apusului.

Vizitezi Piața Culturii și bijuteria coroanei, Teatrul Național. Inspirat de bogat ornamentatele clădiri ale Operelor din Europa, teatrul în stil neoclasic a fost construit în 1897 și acum este gazda celor mai bune companii teatrale din Costa Rica. Te plimbi prin parcul Spaniei ca să vezi Ministerul de Externe, care are legături cu Andrew Carnegie. Vezi și distileria națională și clădirea metalică din parcul Morazan, construită peste mlaștini la 1800. Îți termini plimbarea la piața artizanilor din Parcul Național, unde poți să achiziționezi suvenire. Continui pe Paseo de la Luz, o zonă în partea de est a orașului, cunoscută pentru gastronomia ei. La bordul unui vehicul, afli de ce Escazu este numit Orașul Vrăjitoarelor și auzi povești despre întâmplările supranaturale din zonă.

Speriat, iei un loc la un restaurant celebru din Paseo de la Luz, pentru o cină gourmet cu trei preparate. Savurezi specialități costaricane cu un iz mediteranen, pregătite expert și acompaniate de vinuri sud-americane. Odată ce ai terminat desertul, turul se încheie.

Vezi și alte experiențe din San Jose

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.